רשמית: אמיר כבירי הבעלים החדשים של הפועל ת"א
הוועדה להעברת זכויות של ההתאחדות אישרה את מינויו של כבירי במקומו של חיים רמון, בכפוף למספר תנאים
הוועדה להעברת זכויות של ההתאחדות לכדורגל אישרה היום (ד') את מינוי של אמיר כבירי לבעלים החדש של הפועל ת"א במקומו של חיים רמון.כבירי קיבל 30 אחוזים ממניות הקבוצה תמורת 3.6 מיליון שקלים, אותם כידוע כבר העביר למועדון. את 20 האחוזים הנותרים הוא יוכל לרכוש בשנה הבאה. כמו כן, כבירי יצטרך לספק עד ה-7 בחודש החלטת דירקטוריון על מינויו לדירקטור בחברת "הראל אחזקות". מנגד, רמון יצטרך להגיש תצהיר מאושר שאין ולא תהיה לו כל זכות בקבוצה.
"לאחר שהמשקיע (אמיר כבירי; ש"א) המציא כתב התחייבות בו נטל את כל חובות והתחייבויות הקבוצה, ולאחר שמולאו דרישות הוועדה והוראות התקנון בדבר העברת המניות, החליטה הוועדה לאשר את העברת המניות", נרשם בהחלטת הוועדה בראשותם של השופטת בדימוס שרה ברוש, ד"ר רחל אדון, עו"ד ברוך כצמן, מנכ"ל ההתאחדות רתם קמר ויו"ר הרשות לבקרה התקציבית עופר אורליצקי.

המאמן החדש של הפועל ת"א, סזאר מנדיונדו. עכשיו יש גם הנהלה חדשה // צילום: אודי ציטיאט
עמותת האוהדים "האדומים" בירכה על מינוי של כבירי ובהודעה מטעמה לתקשורת נרשם: "העמותה תתמוך במינויו של כבירי לדירקטוריון חברת 'הראל אחזקות' כשזה יובא לאישור בעלי המניות בימים הקרובים. במהלך החודשים האחרונים, ובסדרה ארוכה של מעשים, הוכיח כבירי את נאמנותו ואהדתו הגדולה להפועל".
יו"ר העמותה, אלי פסטמן, הוסיף: "השינוי המבורך שחל במועדון והבנייה של הסגל החדש מעוררים בקרב כלל האוהדים תקווה וציפייה לעתיד אדום טוב יותר. אני קורא לאוהדי הפועל, שאכלו בשנים האחרונות מרורים רבים מהבעלים והניהול במועדון, להוכיח את אהדתם בדרך של קניית מנוי שנתי למשחקי הקבוצה. עלינו האוהדים מוטלת האחריות לסייע לכבירי ולהפועל בכל דרך אפשרית".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו