"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"החממה" - הסוף
הסידרה האהובה לא תמשיך לעונה נוספת • ניקול ראידמן מתמנגלת עם קריס ג'נר
ילדי החממה // צילום: אבשלום ששוני // ילדי החממה

"החממה" - הסוף

הסידרה האהובה לא תמשיך לעונה נוספת • ניקול ראידמן מתמנגלת עם קריס ג'נר

ערן סויסה
, עודכן

סידרת הילדים והנוער תגיע לסיומה בתום העונה הבאה. העונה הראשונה של הסידרה עלתה בדצמבר 2012 והפכה לאחת מסדרות הילדים המצליחות. אף על פי שזכתה פעמיים בתואר סידרת הילדים הטובה ביותר בטקס פרסי האקדמיה לטלוויזיה, היא לא הצליחה לשחזר את מימדי ההצלחה של האחות הבכורה, "גאליס", של ערוץ הילדים.

בימים אלה נמשכים הצילומים לעונה החדשה, שתשודר בערוץ בחודשים הקרובים. "הסיבה היחידה לסיום הסידרה היא שאנחנו רוצים שהיא תיגמר בשיא ולא שנייה אחת אחריו", נימקו היוצרים את ההחלטה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
ג'נר (שנייה מימין)

בזמן שבעולם עסוקים בעלילותקייטלין ג'נר,ניקול ראידמןמתקרבת דווקא לאם המשפחהקריס ג'נר.

קים קרדשיאןראידמן, לפחות הלכת עם תיק של המותג לתצוגה?זה אומר שבקרוב תהיה חנות ראשונה של המותג בישראל?

תאונת עבודה.הדומניתלי לויהגיעה אתמול לאירוע היופי ביוטי סיטי של סופר־פארם, ולמי שלא הבין למה היא הגיעה בשרוול ארוך, נספר שהיא כיסתה כוויות שחטפה במהלך צילומי "האמזונס". מי שעוד הגיעו ללא כוויות הם:נטלי עטיה,סתיו סטרשקו,אוריאל יקותיאל,לינור אברג'יל,אלכסה דול,איתי תורגמן,נטע גרטי,הילה סעדהומאור שוויצר,הילה נחשון,מייקל לואיס,ירדן הראל,אנה ארונובועוד.

עלילות מריה במדבר.רגע לפני שמריה קאריהמשיכה הלאה, היא הגיעה לחוות"ארץ בראשית" הסמוכה ליישוב אלון שבמטה בנימין. זה נגמר ברכיבה על גמלים, "פגישה עם אברהם אבינו", הכנת פיתות והסברים על בעלי החיים ועל הטבע בסביבה. הכוכבת לא עזבה לפני שראתה איך הכל נראה ממעוף המסוק שלה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...