"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פוג'יטסו- הספונסר של הפ' ת"א גם בעונה הבאה

האדומים ממשיכים להתחמש כאשר הודיעו על המשך העבודה עם המותג היפאני לאחר שנתיים של שיתוף פעולה • קמחי, מבעלי החברה: "החיבור עם הפועל הינו טבעי" • מהנהלת הפועל נמסר: "מודים על הבעת האמון של החברה"

, עודכן
פוג'יטסו. הספונסר ימשיך לאחר שלוש שנים של שיתוף פעולה

הפועל תל אביב ממשיכה להתחמש לקראת העונה הבאה ולא רק בגזרת השחקנים. האדומים פירסמו היום (ה') שימשיכו את ההתקשרות עם חברת "יניר מערכות", המשווקת מוצרי צריכה חשמליים מחברת פוג'יטסו היפנית.

מר אלי קמחי, הבעלים של קבוצת "יניר מערכות", אמר היום: "החיבור עם הפועל ת"א הינו חיבור טבעי עבור המותג פוג'יטסו מותג מוביל, איכותי ואמין. ההזדהות עם ערכי הקבוצה והפעילויות המשותפות שנערכו למען הקהילה יימשכו ויעמיקו גם בעונה הקרובה. אנחנו עוקבים אחרי הפעילות של הפועל בקיץ האחרון ומעריכים את הדרך החדשה שבה צועד המועדון, אנחנו צועדים קדימה עם הפועל ת"א וניתן למועדון את הרוח הגבית שלנו. יניר מערכות וחברת פוג'יטסו ממשיכים וימשיכו לתמוך בקהילה באמצעות תרומתנו לספורט ולהפועל ת"א ואני מאחל שנה מוצלחת להפועל ולנו".

במסגרת ההתקשרות בין השניים, הלוגו של פוג'יטסו יופיע על גבי חולצת הקבוצה והקבוצה תיקרא מעתה: הפועל "פוג'יטסו" תל אביב .

מהנהלת האדומים נמסר: "אנו מודים למר אלי קמחי, למנכ"ל מר משה ארדר ולכל הצוות היקר ב"יניר מערכות" על הבעת האמון זו השנה השלישית ברציפות. מר קמחי ו-FUJITSU הם הרבה יותר מספונסר עבורינו, וחוץ מהתמיכה הכלכלית הכל כך חשובה שבחסות הזו, אנו נעזר בניסיונו הרב ובכישוריו של קמחי בביצוע מהלכים נוספים בתחום השיווק והמכירות וכמובן נמשיך לתרום למען הקהילה בצוותא עם אנשי יניר מערכות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר