גרפונקל // צילום: אלירן אביטל // גרפונקל

גרפונקל בישראל

שני אלון דומה לליידי גאגא? • נדב בורנשטיין מקבל מזכרת אישית מאדם לוין

הזמר ארט גרפונקל, חצי מהצמד ״סיימון וגרפונקל״, נחת אמש בנתב"ג לקראת הופעתו בישראל שתתקיים ביום רביעי הקרוב בבלומפילד, תל אביב, מול אלפי חובבי המוסיקה שלו.

צילום: רועי קסטרו

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

קורל נוגעת בגביע. לא מעט אנשים היו חולמים להיות זבוב בחדר ההלבשה של ברצלונה רגעים אחרי שזכו בגמר ליגת האלופות, אבל רק ישראלית אחת הגשימה את זה. הדוגמנית קורל סימנוביץ', שהיא גם בת זוגו של כוכב הקבוצה, סרג'י רוברטו, היתה איתו ברגעים האלה וגם תועדה למזכרת עם הגביע. 

סרג'י וקורל 

אלון פינת גאגא. שני אלון מ"המירוץ למיליון" עוררה דרמה במתחם התקשורת של העיתונאים בדרבי הכדורסל בבלגרד בין פרטיזן לכוכב האדום, לאחר שנוכחים במקום התבלבלו בינה לבין כוכבת הפופ ליידי גאגא. אלון הגיעה למגרש במסגרת צילומי "החופשה המושלמת" עבור רשת. אתר ה"טלגרף" הסרבי מדווח כי בתום המשחק התעסקו עיתונאים בדבר אחד, וזה לא היה התוצאות "האם מישהו ראה את ליידי גאגא? זה היה אחד הנושאים שעליהם דיברו במשחק", נכתב בידיעה. 

בהמשך דווח כי הנוכחים במקום גילו בסופו של דבר שמדובר ב"בחורה מישראל", שאצלנו היא במקרה גם אחת המנצחות ב"המירוץ למיליון". 

אלון, איך זה להרגיש ליידי גאגא?

"הזוי לחלוטין. הייתי מעדיפה שיהיה דמיון ברווחים, זה יהיה יותר שווה".

מגבת מאדם לוין. את האייטם הבא נדב בורנשטיין, מגיש "חי בלילה", לא סיפר לכם אמש: לפני כמה ימים הוא טס בהפתעה לפאריס להופעה של להקת מארון 5

כנראה המזל שיחק לבורנשטיין, שזכה לקבל מגבת ספוגת זיעה מאדם לוין, סולן הלהקה, שנחשב לאחד הגברים הסקסיים בעולם. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...