"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

היום: קופיקס משיקה את "סופר קופיקס"

הרשת תשיק את הסניף הראשון של רשת הסופרמרקטים שתציע מגוון מוצרים ב־5 שקלים

,עודכן
כץ בחנות החדשה // צילום: רוני שיצר // כץ בחנות החדשה

אחרי חודשים ארוכים של הכנות, רשת קופיקס, שעוררה סערה עם רשת בתי הקפה ב־5 שקלים, תשיק היום את הסניף הראשון של "סופר קופיקס", רשת מזון שתציע מגוון מוצרים במחיר זה.

צילום: רועי קסטרו

הסניף שייפתח ברחוב הרצל 102 בת"א, יציע כ־600 מוצרים עם תג מחיר זהה. כדי לערוך התאמה למחיר, מוצעות בחלק מהמוצרים אריזות קטנות יותר. חלקן במחירים נמוכים יותר מהרשתות העירוניות אך גבוהים יותר מרשתות הדיסקאונט. למשל, חלב תנובה מוצע ב־5 שקלים עבור 800 מ"ל, בעוד רמי לוי מוכר את המוצר ב־5.2 שקלים לליטר, קרי - 4.16 שקלים ל־800 מ"ל.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

מנגד, חבילת ביצים המכילה 6 ביצים ב־5 שקלים, כמעט שקל פחות מהמחיר המפוקח. גם אורז יסמין של ויליפוד, לחם אחיד וחמאה יהיו זולים יותר ממרבית המתחרים.

מייסד קופיקס אבי כץ כינה את המהלך "מהפכה" והעריך כי הרשת תתרחב ל־100 סניפים. לגבי המחירים שלא בהכרח נמוכים יותר מרשת דיסקאונט, אמר כץ כי "המטרה של הרשת היא לחסוך ולא רק במחיר. אנחנו פותרים את המצב שבו עד היום אמרו לצרכן 'קנה הרבה - קבל הנחה' ותפסו אותו כבן ערובה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר