"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הטלת כידון: דורוז'ון קבעה את הקריטריון לריו 2016

הספורטאית מעמק חפר שוב שברה את שיאה הישראלי, לאחר שקבעה 63.85 מ' בתחרות בצ'כיה • האתלטית הראשונה שהבטיחה את מקומה באולימפיאדה

מרגריטה דורוז'ון. עוד שיא ישראלי חדש, הפעם עם בונוס נהדר // מרגריטה דורוז'ון. עוד שיא ישראלי חדש, הפעם עם בונוס נהדר ,
מרגריטה דורוז'ון. עוד שיא ישראלי חדש, הפעם עם בונוס נהדר // מרגריטה דורוז'ון. עוד שיא ישראלי חדש, הפעם עם בונוס נהדר

מרגריטה דורוז'ון מהפועל עמק חפר ניצחה הערב (ג') בתחרות הגולדן ספייק המסורתית באוסטרבה שבצ'כיה, בה משתתפים בכירי האתלטים בעולם. כבר בניסיון השני שלה הטילה שיאנית ישראל את הכידון ל-63.85 מ' ושיפרה את שיאה האישי והישראלי ב-51 ס"מ, ובכך אף היתה לאתלטית הישראלית הראשונה שהשיגה את הקריטריון למשחקים האולימפיים בריו 2016.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

יצוין כי דורוז'ון ניצחה בתחרות היוקרתית מטילות כברבורה שפוטאקובה, שיאנית העולם והאלופה האולימפית מלונדון ומבייג'ין, ומריה אבאקומובה הרוסייה, סגנית האלופה האולימפית מבייג'ין ואלופת העולם מדאגו 2011.

בשיחת טלפון אחרי התחרות דורוז'ון נשמעה מאושרת: "שיפור שיא אישי שהוא גם לאומי תמיד גורם לי אושר גדול, כמו לכל אתלט. העובדה שליד שמי הופיע דגל ישראל בתחרות בינלאומית ראשונה שלי בה אני מופיעה ומייצגת את מדינתי החדשה הסבה לי כבוד גדול ואני מקווה שיתחילו להעריך את ישראל בזירה הבינלאומית של הטלת כידון לנשים. אם לא די בכך, קבעתי גם את הקריטריון למשחקים האולימפיים בריו והסרתי דאגה קטנה נוספת מעליי שתאפשר לי להתכונן כפי שאני והמאמן שלי אלכסנדר דריגול נתכנן".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר