"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"מבחינתי טל בנין נשאר המאמן"
לאחר שקבוצתו הפועל חיפה נשארה בליגת העל, הבעלים יואב כץ שפך אור על סוגיית המאמן לעונה הבאה • בנין: "המטרה שלי היא להיבנות עם המועדון לאורך שנים" • גל אראל ואמיר אבו ניל מועמדים לשוב בעונה הבאה
צילום: יוסי שקל // בנין בסיום המשחק לאחר שהבטיחו הישארות בליגה

"מבחינתי טל בנין נשאר המאמן"

לאחר שקבוצתו הפועל חיפה נשארה בליגת העל, הבעלים יואב כץ שפך אור על סוגיית המאמן לעונה הבאה • בנין: "המטרה שלי היא להיבנות עם המועדון לאורך שנים" • גל אראל ואמיר אבו ניל מועמדים לשוב בעונה הבאה

ליאב נחמני
, עודכן

הפועל חיפה נשארה בליגה אחרי מאבק ארוך ולמרות שסיימה את המשחק הכי חשוב שלה העונה בתיקו 0:0 ביתי מול מכבי נתניה. כעת הפנים של המועדון לעונה הבאה. "מבחינתי טל בנין נשאר המאמן בעונה הבאה" אמר הבעלים יואב כץ ל-"ישראל היום" והוסיף: "נשארנו בליגה וזה מה שחשוב. האמנתי שנישאר בליגה ואמרתי זאת לאורך כל הדרך".

גם המאמן עצמו נשמע בטוח ואמר: "יש לי שיחות ארוכות ורבות עם יואב ואני נותן לו לצאת בהכרזות. אם זה תלוי בי אני ממשיך עוד עונה. המטרה שלי היא להיות כאן ולהיבנות עם המועדון הזה לאורך שנים".

לצד האופטימיות של השניים, אין עדיין חוזה בין הצדדים. כבר הערב נערכה שיחה בין הבעלים למאמן אך לאחרון ישנה תכנית לבניית סגל חדש וצוות מקצועי. בפעם הקודמת בה עזב בנין את מועדון נעוריו זה היה על רקע העובדה שלא התאפשר לו לבנות את הצוות שלו לבדו. בתוך כך, כבר עכשיו הכוונה היא להחזיר למועדון מספר שחקני בית שעזבו לאורך השנים. שמות כמו גל אראל, אמיר אבו ניל ואחרים כבר נמצאים על השולחן. לאראל יש חוזה לעונה הבאה בהפועל ב"ש והצדדים ייכנסו בקרוב למשא ומתן.

"יש לי את התכניות שלי בנוגע לבנייה אבל קודם כל אדבר עליהם עם יואב כץ" אמר בנין והוסיף: "עכשיו אחרי שנשארנו יש את הזמן לקבל החלטות".

במועדון ישנה שביעות רצון מכך ש-7,000 אוהדים הגיעו למשחק ההישארות בסמי עופר. "נצטרך את הקהל הזה לאורך כל העונה הבאה כי יש כאן גרעין טוב של אוהדים" אמר בנין. עם זאת, אין עדיין החלטה האם להמשיך לארח בעונה הבאה בסמי עופר או להעביר את משחקי הקבוצה לעכו. כרגע הנטייה להישאר בחיפה ולחפש פתרון להחזרת הקהל.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...