"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: האם זה השעשועון הביזארי בעולם?

תשכחו מהמשימות של הישרדות: ג'וק, צינור ואוויר – זו המשימה בשעשועון היפני הזה

,עודכן
רגעי מתח בשעשועון היפני // רגעי מתח בשעשועון היפני

חשבתם שראיתם הכל על מרקע הטלוויזיה? תחשבו שוב.סרטון מתוךשעשועון ביזארי ביפן, שכולל ג'וק, צינור פלסטיק ונשיפות, הפך ללהיט פייסבוק ברחבי העולם וזכה למיליוני צפיות. החוקים של המשחק המוזר ברורים מאוד - שני מתמודדים עומדים אחד מול השני, כאשר ביניהם מונח צינור הפלסטיק השקוף ובתוכו ג'וק.

המתחרים מגייסים את כל האוויר שיש להם בריאות ומקווים מאוד שיוכלו להשאיר את היצור המגעיל מחוץ לפיהם וגרונותיהם. יש אפילו שופט שמפקח על מהלכי המשחק, למרות שלא באמת ברור למה צריך אותו.

בסרטון ניתן לראות במשך 11 שניות את המאבק הקשה בין שתי מתחרות. מאז שהועלה הסרטון לרשת החברתית הוא צבר כמעט 17 מיליון צפיות.

כמובן שהרוב המכריע של הצופים נגעלו מהסרטון, כאשר אחת המתחרות נכנעה והג'וק החליק במורד גרונה. למרות זאת, 165,000 איש הקליקו לייק על הסרטון. ואם אתם שואלים את עצמכם בשביל מה המתחרים בשעשועון עושים זאת? אז לא ברור מה הפרס, אך ככל הנראה זה שווה את זה.

הכתבה הכי נקראת היום באתר:המלצריות נדהמו - הלקוח השאיר ירושה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר