מתיחות בין המאמן לשחקנים, אסיפה קשה, שיחות אישיות ואוהדים עצבניים - הרבה לחץ היה השבוע בהפועל פ״ת לקראת קרב התחתית הגורלים מול הפועל חיפה בשבת (17:30, סמי עופר). כדי לנסות לשבור את השגרה החליטו היום (ה') במועדון לקיים את האימון בחוף הים ולשים דגש על הנושא החברתי.
"לא שינינו יותר מידי, ההכנות די רגילות, אבל שמנו דגש השבוע על הצד המנטלי ועל הביחד של השחקנים, כדי להוריד מהם לחץ ולהביא אותם למשחק יותר משוחררים, מוכנים נפשית ופיזית", סיפר ל"ישראל היום" עוזר מאמן הקבוצה, אורי אוזן, שהוסיף: "בגלל שיש משחק עם הרבה לחץ ושהרבה מונח על הכף, אנחנו רוצים לבוא הכי נקיים בראש והכי מחוברים".
מה הסיכויים שלכם להישאר בליגה?
"המשחק מול הפועל חיפה הוא קריטי ביותר ולדעתי הוא גם יכריע מבחינתנו. אם ננצח הסיכויים שלנו יעלו לתשעים אחוז, אם לא ננצח - אני מעדיף לא לחשוב מה יקרה. הגענו למצב שאין דרך חזרה, כי אם הפועל חיפה ינצחו נהיה 4 נקודות מהם ובמרחק של 2 משחקים מהקו האדום. הכל יתנקז לשעה חמש וחצי בשבת. הולך להיות סוג של משחק חפירות עם הפועל חיפה, הדבר הכי חשוב הוא שלא נספוג".
בשבת בנו של אוזן, יובל, יחגוג יום הולדת שנה. עוזר המאמן מקווה לחגוג פעמיים, אבל יודע שיהיה קשה להשיג ניצחון בלי תמיכת הקהל: "המסר שלי לאוהדים הוא שצריך להביט מה היה בשנה שעברה מעבר לכביש עם מכבי פ"ת. הם כבר היו במצב יותר גרוע משלנו והיום הם נאבקים על כרטיס לאירופה. אני מאוד מקווה ומאוד מאמין שנעשה את זה בסמי עופר ושאוכל לחגוג עם הרבה חיוכים את יום ההולדת של הבן שלי. כולם רוצים שנישאר בליגה בגלל האוהדים שלנו ובגלל המסורת של המועדון".
מייקל טוקורה, שהיה בספק למשחק, נמצא כשיר להתמודדות ועשוי לפתוח בהרכב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
