"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"פה אנחנו יוצרים כעם"
טקס פרסי ישראל המסורתי התקיים בבנייני האומה בירושלים • רה"מ נתניהו בירך את הזוכים: "ההמצאות הישראליות מתפשטות בכל העולם"
חיים טופול. זוכה פרס ישראל למפעל חיים (ארכיון) | צילום: משה שי

"פה אנחנו יוצרים כעם"

טקס פרסי ישראל המסורתי התקיים בבנייני האומה בירושלים • רה"מ נתניהו בירך את הזוכים: "ההמצאות הישראליות מתפשטות בכל העולם"

שלמה צזנה
, עודכן

פרסי ישראל הוענקו הערב במעמד ראש הממשלה בנימין נתניהו', שבירך את מקבלי הפרס ואמר "אני מברך את מדינת ישראל שממנה יוצאים אנשים שכמותכם". נתניהו הוסיף כי "בגולה היה קיומנו שברירי, ופה אנו בני חורין. בגולה יצרנו כיחידים, ופה אנחנו יוצרים כעם".

"כל היצירתיות שהייתה אצורה בנו ולא מומשה - השתחררה בבת אחת", אמר נתניהו, "אנחנו שומרים על אוצרות הרוח של עם ישראל, ומוסיפים חדש על ישן - עוד ועוד בשטף כביר".

עוד הוסיף ראש הממשלה כי "ההמצאות הישראליות מתפשטות בכל העולם, ברפואה, בחקלאות, בתעשייה, בתקשורת ובתחבורה, במחשבים ובמדע".

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

אלה הם מקבלי הפרס:

פרופ' צבי שיפרין – חקר מדעי המזרח הרחוק.

פרופ' שמואל אחיטוב– בתחום חקר המקרא.

פרופ' שמעון אולמן – בתחום חקר מדעי המחשב וחקר המתמטיקה.

פרופ' זליג אשחר – בתחום חקר מדעי החיים.

פרופ' דיויד וייסבורד – בתחום חקר הקרימינולוגיה וחקר העבודה הסוציאלית.

מר דוד גורפינקל – בתחום אמנות הקולנוע.

מר ארז ביטון – בתחום שירה וספרות עברית – יצירה ותרגום.

הגב' אסתר הרליץ ומר חיים טופול קיבלו אתפרס ישראל על מפעל חיים – תרומה מיוחדת לחברה ולמדינה.

חיים טופול הוא שחקן קולנוע ותיאטרון והיה מועמד לפרס האוסקר ולפרס הטוני וזכה בשני פרסי גלובוס הזהב. מהשחקנים הישראלים הידועים והבולטים ביותר בארץ ובעולם. בנוסף הוא פעיל כסופר, צייר, מדבב וזמר. אסתר הרליץ, שירתה את המדינה כקצינה בצה"ל, כדיפלומטית, חברת כנסת ופעילה חברתית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...