הפועל עכו נמצאת במסע הישארות מרשים בליגת העל, ובהתאם לכך נראה שבהנהלה מרוצים מהתהליך שקורה בקבוצה בחודשיים האחרונים.
כתוצאה מכך במועדון מעוניינים שהמאמן שלומי דורה ימשיך בתפקידו ומבחינתם זה לא משנה אם זה יהיה בליגת העל או בליגה הלאומית, כאשר נכון לעכשיו לדורה יש חוזה בעכו עד סוף העונה. בפגישה בה חתמו הצדדים באמצע העונה הוחלט על חוזה לחצי עונה על מנת "שהצדדים יתרשמו זה מזה". כעת, כאשר במועדון הצפוני מתחילים לראות תוצאות, הם היו רוצים שתהיה לכך המשכיות. רק אם הדברים לא יסתדרו, יחפשו במועדון מאמן אחר לעונה הבאה.
בתוך כך, שחקנים בקבוצה מספרים על השינוי שעברו בשבועות האחרונים. "הכל עניין של ביטחון" סיפר אחד מהם והוסיף: "היינו קבוצה גמורה שלא מאמינה שהיא יכולה לנצח. ואז בא תיקו ועוד נקודה ופתאום מנצחים את עירוני ק"ש מהצמרת ואתה מרגיש שאתה יכול הכל". חשוב לציין כי את רוב העונה בילתה עכו במקום האחרון ובשיא היא היתה רחוקה 13 נקודות מחוף מבטחים.
בשבת הקרובה מצפה לקבוצת מגבעת נפוליאון משחק חוץ על 6 נקודות מול הפועל פ"ת. לאחר מכן יפגשו חניכיו של שלומי דורה 3 קבוצות שלמעשה סיימו את העונה ונשארו בליגה: הפועל רעננה (בית), מכבי נתניה (חוץ) ובני סכנין (בית).
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

