רוכב אופניים נמצא מוטל בצד בכביש בית ברל רמת הכובש במצב אנוש. מאוחר יותר נאלצו לקבוע את מותו. המשטרה פתחה בחקירה לבדיקת נסיבות האירוע.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
בשעות אחר הצהריים הזעיקו עוברי אורח את צוותי מד"א, לאחר שהבחינו בגבר שכוב על הכביש לא בהכרה, כשאופניו מונחות לצדו.
פאראמדיק מד"א פאדילה מחמוד וחובש מד"א נאסר נשאת שטיפלו בפצוע סיפרו:"כשהגענו למקום ראינו בשולי הכביש גבר כבן 60 שוכב כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה , הוא סבל מפגיעה רב מערכתית קשה מאוד , בסמוך אליו היו מוטלות אופניים עם סימני מעיכה. הענקנו לו טיפול רפואי ופינינו אותו תוך פעולות החייאה לבית חולים כשמצבו אנוש , שם הרופאים המשיכו במאמצי ההחייאה ".
מהמשטרה נמסר כי היא פתחה בחקירה במטרה לאתר את הנהג הפוגע, שנמלט מהמקום. עוד הוסיפו, כי ככל הנראה, על פי חלקי רכב שנמצאו באזור, הרכב הפוגע הינו רכב מסחרי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו