"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
איגי וקסמן חוזרת להתחלה
ביולי תחגוג איגי וקסמן 20 שנה לאלבום הבכורה שלה "אדום" במופע במיוחד בבארבי • "אלה שירים שכתבתי בגיל 16, מרגש אותי לחזור אליהם", היא אומרת
וקסמן // צילום: עידו איז'ק // וקסמן

איגי וקסמן חוזרת להתחלה

ביולי תחגוג איגי וקסמן 20 שנה לאלבום הבכורה שלה "אדום" במופע במיוחד בבארבי • "אלה שירים שכתבתי בגיל 16, מרגש אותי לחזור אליהם", היא אומרת

ערן סויסה
, עודכן

20 שנה אחרי ששיחררה את אלבום הבכורה המצליח מאוד שלה, איגי וקסמן חוזרת ל"אדום". זה יקרה ב־29 ביולי במועדון הבארבי בתל אביב, שם תקיים וקסמן הופעה מיוחדת לציון 20 שנה לקיומו של האלבום.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

"הכל התחיל מזה שמוניקה סקס עשו מופע מחווה לאלבום שלהם 'פצעים ונשיקות' וביקשו שאתארח - והיה מאוד כיף", מספרת וקסמן, "בעקבות הקהל והתגובות הציף אותי גל נוסטלגיה וחשבתי שהגיע הזמן לחגוג גם את 'אדום'".

השירים יקבלו עיבודים חדשים או שתישארי נאמנה למקור?

"רם אוריון שהפיק את המופע המקורי יפיק גם את המופע הזה, אז העיבודים יהיו די נאמנים למקור. אנחנו גם נעשה את שירי האלבום רצוף, לפי הסדר, כי ככה זה מרגיש לי נכון. יהיו גם אורחים והפתעות אבל עדיין אי אפשר לספר".

חמי רודנר, שהיה אז בן זוגך, היה שותף ליצירה של "אדום". הוא יהיה מעורב במופע?

"הוא יהיה מעורב באיזושהי קונסטלציה, אבל אי אפשר להגיד מה עדיין".

מאז "אדום" ועד היום נערת הרוק התל־אביבית הפכה לאישה נשואה ולאמא. בכל זאת, השתנו המון דברים.

"אלה דברים שקורים באופן טבעי כי עברו 20 שנה. זה היה קצת מדאיג אותי אם הייתי נשארת אותו הדבר. טוב לי וכיף לי איפה שאני היום. דווקא בגלל זה כיף לי לעשות את המופע הזה. זה משחרר. אני באה רעבה ושמחה לשירים הללו. אל תשכח שאלה שירים שכתבתי כשהייתי בת 16 ולא ידעתי אם מישהו בכלל יאמין בהם. בסופו של דבר, הם הפכו אותי לזמרת השנה, אז מבחינתי זה מאוד מרגש לחזור למקום הזה".

בפרספקטיבה של 20 שנה, השירים האלה עדיין נשמעים לך טוב או שאת חושבת שהיום היית עושה אותם אחרת?

"אני חושבת שהשירים נשמעים מעולים גם היום. החשש שלי היה לראות את עצמי בקליפים מהתקופה ההיא ובראיונות לטלוויזיה מאז. אני צופה ואומרת לעצמי, 'באמת? זה הג'ינס הגבוה שלבשו אז?' אבל כל עוד זה לא ביו־טיוב - זה בסדר. בוא נגיד שאת קלטות הווידאו לא המרתי לקובצי מחשב, וכנראה זה גם לא יקרה בקרוב".

ומה הלאה מבחינת המוסיקה?

"במשך השנים הקלטתי כמה שירים שנגנזו כי לא מצאתי את איך שאני רוצה את זה. עכשיו אני עובדת מסודר פעם בשבוע ואני מניחה שזה ייצא בקרוב. בלי קשר, אני גם עושה תערוכת צילומים של פורטרטים שצילמתי באייטיז ובניינטיז".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...