מכבי חיפה תארח מחר באצטדיון סמי עופר את מכבי נתניה בידיעה כי רק ניצחון ישאיר אותה במאבק על המקום בפלייאוף העליון. הניצחונות של בית"ר ירושלים והפועל רעננה ביום שבת הרחיקו את הירוקים עד כדי 6 נקודות מהמקום השישי, כאשר מעבר למשחק הערב, מצפים להם עוד שני משחקים קשים מול עירוני ק"ש ודרבי חיפאי מול הפועל חיפה. "הכל מתחיל במשחק מול מכבי נתניה" אמר אחד השחקנים והוסיף: "אם לא ננצח את המשחק הזה אז לא מגיע לנו להיות בפלייאוף העליון".
המאמן מרקו בלבול פרסם את הסגל למשחק וממנו יחסר הקשר הספרדי רובן ראיוס שסובל מדלקת בגיד ואינו כשיר. עוד ספרדי שלא ייכלל בסגל הוא מיצ'ל, שככל הנראה ייפרד מהמועדון בסיום העונה. מי שחוזר לסגל הוא המגן אייל משומר. בלבול עדיין מתלבט האם להחזיר את משומר להרכב או להמשיך עם המגן אלעד גבאי. כרגע הנטייה היא להמשיך עם גבאי. חשוב לזכור כי משומר חוזר לסגל לאחר שלושה משחקים.
מבחינת ההרכב הפותח, החלוץ איתי שכטר יחזור להרכב במקומו של ראיוס הפצוע. מעבר לכך, לא צפויים שינויים מיוחדים. ככל הנראה, ה-11 שניצחו 0:5 את מ.ס אשדוד לפני שני מחזורים.
היציעים באצטדיון יהיו כמעט מלאים. בעקבות עונש סגירת היציע הצפוני התחתון, יהיו בסמי עופר כ-25 אלף צופים, 2,500 מתוכם מנתניה. כ-1,000 כרטיסים עדיין נותרו למכירה וההערכה היא כי הם יימכרו עד שריקת הפתיחה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

