שחקני בית"ר ירושלים. במקום לשמוח מהניצחון, דאגו לשלום הבעלים // אלן שיבר // שחקני בית"ר ירושלים. במקום לשמוח מהניצחון, דאגו לשלום הבעלים

"נשמור על הבית שלנו כמשפחה אחת"

לאחר שניצחו אמש את הפועל פ"ת, שחקני בית"ר י-ם התעוררו הבוקר למשמע האירוע של הבעלים אלי טביב • "רוצים לחזק את ידיו ברגעים הלא פשוטים"

אחרי ערב מוצלח שבו ניצחה בית״ר ירושלים את הפועל פ"ת והתקרבה משמעותית אל הפלייאוף העליון, התעוררו היום שחקני הקבוצה לאחר שהתעדכנו כי בעלי הקבוצה אלי טביב נורה אתמול בידו. הפציעה אומנם קלה, וכעבור שעות ספורות שוחרר טביב לביתו אבל ההלם בקבוצה גדול. מהמועדון נמסר: ״שחקני הקבוצה, הצוות המקצועי והנהלת מועדון הכדורגל בית״ר ירושלים, שולחים איחולי רפואה שלמה והחלמה מהירה לבעלים היקר של המועדון, מר אלי טביב. אנו רוצים לחזק את ידיו ואת ידי משפחתו ברגעים הלא פשוטים שעוברים עליהם. אנו שולחים חיבוק חם ואוהב לאלי, אשר אהבתו ומסירותו למועדון ולקבוצה ברורים ומורגשים לנו״ לגבי הניסיון לחזור לשגרה הוסיפו: ״יחד, כגוף אחד נמשיך וניתן את הכל על מנת לעמוד במשימות שנותרו לנו ונשמור על הבית שלנו כמשפחה אחת, שבראשה עומד בגאון אלי טביב".

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...