הירש. מלך השערים של הקבוצה // עודד קרני // הירש. מלך השערים של הקבוצה

הפועל פ"ת: שחר הירש ייעדר מספר שבועות

חלוץ הקבוצה, ששבר אצבע ברגלו ייעדר מספר שבועות וצפוי לשוב במשחקי הפלייאוף • במועדון מאוכזבים מהיכולת מול בית"ר אמש: "כל משחק מעכשיו הוא על החיים"

מכה קשה להפועל פ"ת. חלוץ הקבוצה, שחר הירש, שנפצע בהפסד 1:0 לבית"ר ירושלים, צפוי להיעדר מספר שבועות מהמגרשים ולחזור רק במהלך משחקי הפלייאוף התחתון. זאת, לאחר שהתגלה כי השחקן שבר אצבע ברגלו. הירש כתב לאוהדים בפייסבוק: "אני איאלץ לנוח. מאמין ובטוח בקבוצה שלי שכבר בשבת בדרבי, תחזיר את הנקודות שאיבדנו".

הירש, מלך השערים של הקבוצה הממוקמת מתחת לקו האדום, מצטרף לרשימת הפצועים הכוללת בין היתר את הבלם עודד גביש והקשר מייקל טוקורה, שנעדרו מהמשחק האחרון. במועדון ישנה אכזבה גדולה מהיכולת שהציגו השחקנים בהפסד לבית"ר, שהגיע אחרי שני משחקים טובים תחת מנחם קורצקי, שדווקא בחר לעודד את חניכיו לאחר איבוד הנקודות.

עד לתחילת הפלייאוף התחתון מצפים לקבוצה שני משחקים קשים מאוד - בשבוע הבא דרבי, ולאחריו משחק נגד האלופה מכבי ת"א. "כל משחק עכשיו יהיה על החיים שלנו", סיפר הקשר לירוי צעירי, שהוסיף, "המאבק יהיה עד הסוף. רצינו ליצור מומנטום חיובי והיה סוג של שינוי, אבל חזרנו קצת אחורה. יהיה קשה מאוד להישאר בליגה כי כולם רוצים להישאר, אבל אנחנו נישאר".

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...