"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בתנאים מיוחדים: ויזה לארה"ב בלי להתייצב בקונסוליה
חידוש האשרה ייעשה באמצעות שליחים • יו"ר ועדת הוויזות: "הקלה משמעותית לכלל המבקשים"
תור להוצאת ויזה בשגרירות ארה"ב בת"א | צילום: יהושע יוסף

בתנאים מיוחדים: ויזה לארה"ב בלי להתייצב בקונסוליה

חידוש האשרה ייעשה באמצעות שליחים • יו"ר ועדת הוויזות: "הקלה משמעותית לכלל המבקשים"

אילן גטניושלמה צזנה
, עודכן

חדשות טובות לנוסעים לארה"ב: השגרירות הודיעה כי היא פוטרת רבים ממחדשי הוויזה, שגילם מעל 14, מלהגיע פיזית לצורך ביצוע הליך החידוש. המהלך צפוי לקצר את משך קביעת התור של כלל הישראלים המעוניינים לקבל אשרה או ויזה לארה"ב.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

מעתה, מאפשרת השגרירות לבצע את החידוש תוך מסירת המסמכים באמצעות שירות שליחויות.

מבקשים המחזיקים בוויזה הנמצאת בתוקף לשנה ועונים על קריטריונים שונים המפורטים באתר השגרירות, יהיו זכאים לבצע את ההליך.

בין השאר, על מבקשי ההארכה להיכלל בקבוצות כגון אמנים, אנשי תקשורת, ספורטאים ו"אנשים בעלי יכולת יוצאת מהכלל".

בנוסף, יש להגיש תמונת פנים ודרכון, לצד טופס הנקרא "DS־160", אותו ניתן להוריד מאתר השגרירות. את המסמכים יש לשלוח באמצעות שירות השליחים של חברת UPS.

"הוויתור על החובה להגיע לשגרירות מקל באופן משמעותי על כלל קהל המבקשים הישראלי, שנאלצו להמתין תקופה ארוכה לצורך קביעת תור", אמר יו"ר ועדת הוויזות בלשכת המסחר ישראל־אמריקה, עו"ד צבי קן תור, "אין ספק כי המדיניות החדשה תקצר משמעותית את טווח קביעת התורים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...