צילום: אלן שיבר // רוצ'ט. "שחקנים צעירים מסתכלים עלי"

"לא קל לשבת על הספסל"

אדריאן רוצ'ט שמח על השיבה להרכב ק"ש ועל השער שכבש • "היו התעניינויות מצד קבוצות אחרות. אני לא כבר ילד ואני צריך לחשוב על העתיד"

בעירוני ק"ש היו אתמול מרוצים מהניצחון 1:2 על הפועל חיפה בסמי עופר, אבל בעיקר מחזרתו של הקשר אדריאן רוצ'ט למרכז הבמה. אחרי תקופה של חודש וחצי שבה מיעט לשחק, כאשר הוא פתח בהרכב רק שלוש פעמים העונה, השחקן שב ל-11 של ברק בכר, כבש והצטיין. 

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

"אני בסך הכל רוצה לשחק", אמר רוצ'ט בהתרגשות, "היו דיבורים והתעניינות מכמה קבוצות. אני רוצה לשחק בהרכב ומאוד רוצה שזה יהיה בק"ש. אני כבר לא ילד, יש לי ילדים להאכיל ואני צריך לחשוב על העתיד".  

הקשר בן ה-27 אמור להמשיך לקבל את הקרדיט בהרכב. מאחר ובשלב הזה אין כוונה מצידו של הבעלים איזי שירצקי לחזק את הסגל, המאמן בכר ינסה להחזיר לעניינים שחקנים נוספים מהסגל כאשר רוצ'ט הוא דוגמא לכך. 

"קיבלתי את ההזדמנות, ברק דיבר איתי לפני המשחק ונתן לי את הביטחון", הוסיף השחקן, "אני שמח שהגול בא בזמן מאוד חשוב מבחינתי וכמובן זה שניצחנו". 

"זה לא קל לשבת על הספסל ועוד במועדון שלי, שבו עשיתי הרבה דברים יפים", אמר, ידעתי שאין מה לעשות, זה חלק מהמקצוע ואף אחד לא מבטיח לי לשחק. צריך לעבוד קשה ולהרים את הראש. שחקנים צעירים מסתכלים עלי ואיך שאני מתנהג כי אני עדיין דמות במועדון. המשכתי לתמוך בכל החברים גם כשלא שיחקתי". 

רוצ'ט אמנם קיבל את ההזדמנות, אך שחקנים כמו הקשר משה אבוטבול (חזר לאחרונה מפציעה ארוכה), יואל צ'חנוביץ' ועדן שמיר ממשיכים להמתין לה. שחקנים שלא יהיו בתכניות עשויים לבקש השאלה למועדון אחר.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו