לבני ומצנע. השותפות הסתיימה בטונים צורמים // צילום: יוסי זליגר // לבני ומצנע. השותפות הסתיימה בטונים צורמים

"לבני אוספת כוכבים ואח"כ בועטת בהם"

ח"כ מצנע תקף את יו"ר התנועה: "פרשתי מפוליטיקה לא בגלל רצוני החופשי אלא משיקולים האם יהיה מישהו ברשימה" • לבני בוחנת שיבוץ של חסון וביטון

"ציפי לבני אוספת כוכבים ולאחר מכן בועטת בהם". במילים חריפות אלה תקף חבר הכנסת מטעם התנועה עמרם מצנע, שלא שובץ ברשימת המחנה הציוני לכנסת, את יו"ר תנועתו לשעבר ציפי לבני. 

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

מצנע אמר את הדברים באירוע שבתרבות שנערך בגלבוע והוסיף: "אני מרגיש כמו כוכב שנבעט. התופעה שיש היום יותר ויותר מפלגות שהעומד בראשן אוסף כוכבים ואחר כך בועט בהם היא תופעה מסוכנת לדמוקרטיה". 

בשבוע שעבר כבר אמר מצנע כי עזב את הפוליטיקה "לא בגלל רצוני החופשי, אלא משיקולים האם מישהו יהיה ברשימה, שהם לא שיקולים ממלכתיים ענייניים, הם שיקולים אחרים". עוד הוסיף כי "אפשר לראות את רשימת האנשים שנזרקים החוצה מהפוליטיקה בגלל יושרם, אמינותם ויכולתם הביצועית. אפשר לראות מה קורה בישראל ביתנו עם אהרונוביץ' ושמיר, שלא דבק בהם דבר ממה שקורה במפלגה היום. התופעה בעייתית והיא צריכה לעבור מהעולם". שלשום פורסם ב"אולפן שישי" בערוץ 2 כי לבני בוחנת אפשרות לשבץ מטעמה ברשימת המחנה הציוני את ח"כ לשעבר יואל חסון ואת עו"ד יפעת ביטון. במחנה הציוני אמרו בסוף השבוע כי הם מעריכים שלבני תצרף נציג עולים ובכך תנסה למשוך קולות ממאוכזבי ישראל ביתנו של אביגדור ליברמן. 

ח"כ עמיר פרץ, שמשוריין מטעמה של לבני במחנה הציוני, אמר כי "ארבעת הח"כים (שלבני לא שילבה) היו טובים, שירתו את הציבור ועשו עבודה פרלמנטרית טובה. אבל אנחנו כנבחרי ציבור הסמכנו את ציפי לקבל החלטות והיא קיבלה החלטה בעניין". 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...