"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ליברמן תוקף: "פרשת ישראל ביתנו? זו פרשת להב 433"
השתלח ברשויות אכיפת החוק: "חלמתי שהחוקרים נפגשו והחליטו לעשות הכל כדי לעצור את 'הרוסי הזה'"
קירשנבאום // צילום: דודי ועקנין // קירשנבאום. עדיין נהנית מחסינות

ליברמן תוקף: "פרשת ישראל ביתנו? זו פרשת להב 433"

השתלח ברשויות אכיפת החוק: "חלמתי שהחוקרים נפגשו והחליטו לעשות הכל כדי לעצור את 'הרוסי הזה'"

, עודכן

באולם מלא עד אפס מקום במלון באריאל נערך אמש כינוס של מפלגת ישראל ביתנו. הדובר היחיד היה היו"ר אביגדור ליברמן וכמעט מחצית מנאומו הוקדשה למה שמכונה "פרשת ישראל ביתנו".

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

"מעולם אף אדם מישראל ביתנו לא הורשע במעילה או בשוחד ואפילו לא בהפרת אמונים - לעומת הרבה אנשים, כולל שרים וח"כים הכי בכירים ממפלגות אחרות שכן הורשעו", אמר ליברמן, "אבל מעולם לא שמענו על 'פרשת העבודה' או 'פרשת הליכוד' או 'פרשת קדימה'. גם היום זו לא פרשת 'ישראל ביתנו'. אם כבר, זאת 'פרשת להב 433'".

ליברמן ביקש לשתף את הנוכחים בחלום, שלדבריו היה לו, ואמר: "אני חלמתי שנפגשו כל אותם חוקרים שהיו בצוות החקירה שחקר את הפרשה שלי שנקראת 'פרשת השגריר', והם גם אלו שהיום מטפלים ומובילים את החקירה החדשה. הם אמרו: 'חייבים לעצור את הרוסי הזה, לא ייתכן שכל פעם הוא ייצא נקי. האיש הזה חייבים לעצור אותו, שחס וחלילה לא יהיה ראש ממשלה. הם אמרו 'נלך על האנשים שמסביב לו, בטוח נשבור כמה מהם ואחרי שנשבור אותם נסחט מהם כל הודאה שרק נרצה'".

גיבורת הפרשה, סגנית השר פאינה קירשנבאום, הגיעה לכנס והתקבלה בחום על ידי הפעילים. כשרבים מהם ביקשו להצטלם איתה, התבדחה קירשנבאום: "זה מסוכן להצטלם איתי, שלא יעצרו אתכם".

רוב נאומו של ליברמן הוקדש לעניינים הפוליטיים והמדיניים. בין השאר הוא תקף את הליכוד ואמר: "מי שמסר את חברון ופינה את היישובים מגוש קטיף, זה לא היה ישראל ביתנו אלא הליכוד".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...