איקנדה לוקאס. בימים טובים יותר // אלן שיבר // איקנדה לוקאס. בימים טובים יותר

הרמוני איקנדה הושעה עד להודעה חדשה

אם להפועל ת"א אין מספיק כאב ראש, הבלם, שנמצא במתיחות עם המאמן יעמוד לדין משמעתי לאחר שהפר את התקנון האתי

בלמה של הפועל ת"א, הרמוני איקנדה, שנמצא עם רגל וחצי מחוץ לקבוצה, הושעה אתמול עד להודעה חדשה ויועמד לדין משמעתי בגין עבירות משמעת והפרת התקנון האתי של המועדון.

אז מה בעצם עשה איקנדה? ביום שלישי הוא הודיע על כוונתו לעזוב את הקבוצה. 

בהפועל ת"א ניסו להוריד קצת את הסיפור מהכותרות ואתמול הוציאו בשעות הבוקר הודעת הכחשה בשמו של השחקן, שבה נטען כי הפרסומים לא באחריותו ושהוא מאוד אוהב את המועדון.

רק שהבלם, אשר נמצא במתיחות עם המאמן אסי דומב, החליט להתראיין אחרי ההודעה שהוציא המועדון וטען כי אין לו שום כוונה להישאר בקבוצה. 

הדבר הרתיח את אנשי המועדון ומייד הוחלט להשעותו. יש לציין כי ללא קשר לבקשת איקנדה לעזוב וגם להעמדה לדין, רצו בהפועל לשחררו בינואר, לנוכח האכזבה המקצועית ממנו.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...