"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הפצוע המבוגר ביותר של צוק איתן מתאושש
סרן ג'ורג' כחלון התנדב למילואים ביום הראשון של המבצע – ונפצע ברגלו
סרן כחלון ומנהלת מכון הפיזיותרפיה תמי בן שחר // סרן כחלון ומנהלת מכון הפיזיותרפיה תמי בן שחר | צילום: ללא קרדיט

הפצוע המבוגר ביותר של צוק איתן מתאושש

סרן ג'ורג' כחלון התנדב למילואים ביום הראשון של המבצע – ונפצע ברגלו

שלומי דיאז
, עודכן

סרן (מיל') ג'ורג' כחלון מרחובות, שנפצע בכניסה הקרקעית לעזה במהלך פעילות במנהרות עובר סדרת טיפולים בבית החולים קפלן, שנועדו לחזק את השרירים ולהפחית כאב, וכבר בקרוב יוכל לחזור לבצע את הדבר שהוא מייחל לו במסגרת עבודתו כאיש מערכות אבטחה משוכללות – לעלות בסולם. סרן כחלון שואף גם לחזור לפעילות במד"א, שם הוא מתנדב שנים רבות.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

סרן כחלון התנדב למילואים ביום הראשון למבצעצוק איתןודרש לפעול מבצעית בעזה. במהלך היתקלות הוא נחבל ברגל, ומזה מספר שבועות, לאחר אשפוז בסורוקה, מטופל סרן כחלון באופן אינטנסיבי ע"י הצוות הרפואי במכון הפיזיותרפיה בבית החולים קפלן, בראשותה של תמי בן שחר. "מיד עם הגיעי לקפלן זכיתי להכיר צוות מסור שאוהב מאוד את העבודה שלו", הוא מתאר.

טיפול מקיף ותומך

"אני עצמאי בתחום מערכות אבטחה, וכחלק מהעבודה נדרש לעלות על סולם, מה שלא יכולתי לעשות לאחר הפציעה. לאחר טיפול מקיף ותומך, אני מקבל את הכלים להאמין שזה אפשרי".

הכתבה הכי נקראת היום באתר:ההפלה בוטלה בחדר הניתוח - וההריון הצליח

תמי בן שחר, מנהלת מכון הפיזיותרפי בקפלן, מסבירה כי מטרת השיקום הנה לאפשר לג'ורג' להמשיך לעבוד, ולחזור לכשירות באותה רמת פעילות בצה"ל. "אנחנו בקפלן מיומנים מאוד בטיפול בחיילים עם פציעות ברמות שונות בטכניקות הטיפול המתקדמות. מדובר בחיילים ברמת פעילות גבוהה שנדרשים למאמצים גדולים, והמטרה להחזירם לכשירות מבצעית באופן מיטבי".

עופרי בריקמן, סגנית מנהלת השירות הפיזיותרפי, הוסיפה כי ג'ורג' עובר טיפול להפחתת כאבים, חיזוק שרירי הירך, הברך והקרסול, תרגילי שיווי משקל וטיפול בחשמל. "אנו מודעים לשאיפה של ג'ורג' לעלות על סולם למטרות עבודה – ונעשה כל לאל ידינו כדי שאכן יהיה כך כבר בקרוב".

לפני מספר שבועות חגג סרן כחלון 51 באירוע שארגנה לו משפחתו. "הוזמנו ליום ההולדת כל החברים הלוחמים שלי, וזה היה מרגש. מדובר באנשים שמקדישים את חייהם לטובת ההגנה על המדינה, והחברות עבורנו היא ערך עליון". הוא כבר מתכנן את חזרתו למילואים. "המוטו שלי בחיים: 'כל עוד אתה יכול לשרת מבחינת הכושר הפיזי – אל תשתחרר' ", הוא מסכם.

לוחמת מוסד צעירה נבחרה אתמול לאחת מ־12 הלוחמים המצטיינים של המוסד

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...