פסטיגל בפעם הרביעית
השנה זו הפעם הרביעית שאליאנה תדהר, כוכבת הסידרה "גאליס", משתתפת בפסטיגל, אלא שהשנה גם המבוגרים כבר יודעים מיהי בזכות "הכל הולך" שמשודרת בערוץ 2 • "אני לא זוכרת מה זה חנוכה בלי פסטיגל", היא אומרת
בעולם הילדים אליאנה תדהר היא סלב־על: כוכבת הסידרה "גאליס". המבוגרים, בעיקר אלה שאין להם ילדים מעריצי "גאליס", נחשפו אליה רק לאחרונה במסגרת תוכנית הבידור "הכל הולך" שמשודרת בימי שישי בערוץ 2 (רשת).
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
בפסטיגל תדהר היא דמות קבועה. השנה זה יהיה הפסטיבל הרביעי שהיא מככבת בו. הפעם היא מגלמת את דמותה של גלואו (זוהרת) במופע שקיבל השנה את הנושא "משחקי הפסטיגל" (על משקל "משחקי הרעב").
"אני כבר לא זוכרת איך נראה חנוכה בלי להופיע בפסטיגל", אומרת תדהר, "לפני שהתחלתי עם הפסטיגל החג הזה מעולם לא היה יותר מדי בשבילי. הייתי מדליקה נרות עם ההורים בבית, אבל לשמוע את אמא שלי הרוסייה עושה את הברכות בחנוכה זה לא ממש חג אסלי".
אי אפשר שלא להזכיר את מחאת שיר הסלפי. את חושבת שזה השפיע על מכירת הכרטיסים לפסטיגל השנה?
"אני לא חושבת. נראה לי שכבר דיברו על זה מספיק, ויש אפילו בדיחונת קטנה על השיר במופע".
לפני הפסטיגל צילמת עונה חדשה של "גאליס", עוד קודם היה לך מופע גאליס, סרט קולנוע גאליס ובמקביל את גם משתתפת ב"הכל הולך". איך משלבים את הכל?
"לשמחתי כבר ארבע שנים שיש לי רצף גאליס, מופע ופסטיגל. מצד אחד זה מדהים, אבל מצד שני צריך לדעת להגיד 'חברים, אני טסה לתאילנד. שלום'".
אז אני מבין שיש כבר תוכניות ליום שאחרי מרתון חנוכה הנוכחי.
"אני ממש אשמח ליעד טרופי, בטן־גב עם פוט מסאז'".
מתי את מספיקה לפגוש את בן הזוג?
"הוא לומד ארכיטקטורה בבצלאל בירושלים, אז אנחנו מתנהלים כאילו אנחנו חיילים בבסיס סגור. נפגשים בסופי שבוע".
איך את ממשיכה להצטלם ל"הכל הולך" בזמן שהפסטיגל רץ?
"בזמן החזרות זה היה פשוט, אבל עכשיו, בזמן ההצגות, זה קצת יותר מסובך. לחלק מהתוכניות אני לא אגיע ולתוכניות שאני כן מגיעה - אני מגיעה אחרי ההצגה האחרונה של הפסטיגל, כך שאני נמצאת רק בחלק מהמשחקים".
אילו תגובות את מקבלת על "הכל הולך"?
"אנשים מסביבי רק רוצים לשחק איתי בפנטומימה, אבל כמובן שיש גם את הביקורות הפחות טובות. נראה לי לגיטימי שיהיו כאלה שלא יאהבו. הפורמט כנראה מאוד קליל בשביל ישראלים".
וזה בא לידי ביטוי ברייטינג.
"רייטינג זה דבר שהוא זר לי. אני לא מספיק מודעת לאיך זה עובד, אז לא התרגשתי כל כך. זה לא מה שמניע אותי. יותר חשובות לי התגובות של הסביבה, ושם אני בסדר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו