"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"ראדי חיכה להזדמנות והחזיר בשער נהדר"
מאמן מכבי ת"א, פאקו אייסטרן, החמיא לקשר ששב להרכב וכבש מול הפועל פ"ת • בן בסט יבקש לעזוב בינואר? • דן אייבנדר, שחזר לשחק לאחר ארבעה חודשים בגלל פציעה: "אוכיח שמקומי על המגרש"
מהראן ראדי עם שרן ייני. לקח את ההזדמנות בשתי היידים // מהראן ראדי עם שרן ייני. לקח את ההזדמנות בשתי היידים

"ראדי חיכה להזדמנות והחזיר בשער נהדר"

מאמן מכבי ת"א, פאקו אייסטרן, החמיא לקשר ששב להרכב וכבש מול הפועל פ"ת • בן בסט יבקש לעזוב בינואר? • דן אייבנדר, שחזר לשחק לאחר ארבעה חודשים בגלל פציעה: "אוכיח שמקומי על המגרש"

שי ארצי
, עודכן

בכל המשחקים האחרונים של מכבי ת"א, הקבוצה עלתה לשחק במערך 1-3-2-4, אבל בהתמודדות אתמול (שבת) מול הפועל פ"ת חזר פאקו אייסטרן למערך 3-3-4. התוצאה ידועה -ניצחון 1:3 קל על המלאבסים וחזרה למקום השני בטבלה."יש לנו יותר הרתעה כשאנחנו משחקים ככה", אמר אחד השחקנים הצהובים.

טל בן חיים התגרה באוהדי הפועל פ"ת

מי שחזר לעניינים ובגדול היה מהראן ראדי, ששב להרכב וכבש שער נפלא, ובכלל היה מעורב כמעט בכל בניית ההתקפות של האלופה. "ראדי שאל אותי לפני כמה שבועות מה הוא צריך לעשות כדי לשחק. אמרתי לו שיחכה להזדמנות שלו, כי השחקנים האחרים נמצאים בכושר. הוא חיכה להזדמנות והחזיר בשער נהדר", פרגן אייסטרן לשחקנו.

ערן זהבי. גם במשחק חלש שלו, הוא כובש // צילום: עמי שומן

בקבוצה הוסיפו בנושא: "ניקולה מיטרוביץ' היה מצוין בתחילת העונה, אבל במשחקים האחרונים הוא לא היה טוב והתאים פחות לשיטה. ראדי האמין בעצמו וחיכה להזדמנות שלו ולקח אותה בשתי ידיים".

רק שלצד השחקנים שחזרו לעניינים והיו עוד כמה שחקנים, חוץ מראדי, שנותרו מאוכזבים, כמו עדן בן בסט, ששוב לא קיבל אתמול דקת משחק. "לפעמים מאבדים שחקנים בדרך", הודה פאקו כשנשאל האם הוא חושש ל"אבד" את החלוץ והוסיף: "אני אולי טועה וצריך לתת לבן בסט לפתוח כל שבוע בהרכב, אבל אלה הטעויות שלי. עדן יבקש לעזוב בינואר? נראה בינואר. אני רק יכול לייעץ לשחקנים, הם מקבלים את ההחלטות שלהם".

הקשר דן אייבינדר, שחזר אתמול אחרי היעדרות בת ארבעה חודשים עקב פציעה, ביקש להודות לצוות הרפואי של המועדון שטיפל בו בכל התקופה האחרונה: "היה לי כיף לחזור ולשחק ואני מקווה שתהיה לזה המשכיות. אני נכנס לסיטואציה לא קלה, כי כשנפצעתי היה כאן צוות אחר ובאמת איך שנפצעתי הצוות התחלף. לשחקנים ששיחקו בארבעת החודשים שהייתי בחוץ יותר קל עכשיו, גם למאמן יותר קל להתרשם מהם ופחות ממני. אני מקווה שהוא יהיה סבלני וייתן לי את ההזדמנויות. מה שתלוי בי זה להוכיח שמקומי על המגרש וזה מה שבכוונתי לעשות".

על איבוד הנקודות של יריבות מכבי לצמרת עירוני ק"ש והפועל ב"ש, אמר הקשר: "ברור שאיבוד הנקודות שלהן מקרב אותנו למקום הראשון, אבל חשוב שנתרכז בעצמנו ולדרך בה אנחנו צוברים נקודות. אנחנו אלופים בשנתיים האחרונות ויש מאיתנו כל כך הרבה ציפיות, תקשורת וקהל. גם לנו יש ציפיות מעצמנו, וככל שהציפיות גבוהות גם הביקורות הולכות ומתחזקות ומבחינתנו צריך לדעת להתמודד איתן ולהמשיך הלאה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...