צפו: ילדים ניסו לשדוד בנק בראשון לציון

בן 12 ו-13 נעצרו בחשד שניסו לשדוד סניף בנק לאומי, באמצעות רובי צעצוע

צילום: מסך //  ,
צילום: מסך //

שני ילדים בני 12 ו-13 נעצרו בחשד שניסו לשדוד אתמול בצהריים (ד'), סניף בנק לאומי ברחוב זד"ל בראשון לציון. השניים, שנשאו כפי הנראה רובי צעצוע, איימו על הכספרית – "זה שוד, תביאי כסף". היא ברחה לפנים הסניף וזעקה לעזרה, ועובדי הסניף נחלצו לעזרתה. חוקרי הנוער של תחנת ראשון לציון שצפו במצלמות האבטחה זיהו את החשודים כקטינים, בהמשך יצאו בלשים לבתיהם, כדי לעצור אותם.

המשטרה שלחה את "כלי הנשק" לבדיקה במעבדה לזיהוי פלילי במטה הארצי, ובחקירה נמצא כי הילדים נבהלו, החליטו לבטל את תוכניתם ונמלטו מהמקום בלי לשדוד דבר. הם נכלאו, והבוקר יובאו להארכת מעצרם.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בתחילת השבוע נשדדה קשישה תושבת יפו בדרכה לשוק הכרמל, כשעצרה בסניף בנק ברח' אלנבי. לאחר שהקישה את הקוד הסודי, דחף אותה אלמוני, איים עליה וחסם אותה בגופו. לאחר מכן משך מחשבונה 3,500 שקלים. הודות לצילומי מצלמות האבטחה הצליחו חוקרים לזהות את החשוד, וצעיר בן 26 מהצפון, שאמור לשהות במעצר בית עקב הליכים פליליים,  נעצר בחשד לאירוע.

וינשטיין: על אף השקרים, לא תיפתח חקירה נגד יוצר הסרט "ג'נין ג'נין"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר