רוזנבלום: "מה דעתכם שארוץ לכנסת?"
אשת העסקים הודיעה כי היא שוקלת להתמודד לבחירות, במידה ותקבל את תמיכת הציבור
פנינה רוזנבלום בדרך לכנסת? אשת העסקים הודיעה היום כי אם תקבל את תמיכת הציבור ברשתות החברתיות היא תתמודד בבחירות הקרובות.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוקרוזנבלום כתבה בעמוד הפייסבוק שלה: "מה דעתכם שארוץ לכנסת הבאה עם מפלגת 'פנינה רוזנבלום' שעדיין קיימת, אבוא עם הנסיון העסקי והחברתי שצברתי במהלך חיי לטובת כלל הציבור שצמא לאנשים נטולי אינטרסים וישרים?". במהרה החלו עוקביה של רוזנבלום להביע את תמיכתם. עד כה קיבלה רוזנבלום למעלה מאלף לייקים.

רוזנבלום הופתעה מהתגובות החיובית שקיבלה ואמרה, "לא ידעתי שהפייסבוק שלי כזה חזק. אני מאוד מאוד כעסתי וכועסת על מה שקורה כאן ולמה? כי לא נתנו לביבי לעבוד וכל חוסר האחריות של כל המפלגות בתקופה קריטית ללכת לבחירות זה לא דבר שהוא טוב אז חשבתי לעצמי שהיתה לי מפלגה שעדיין קיימת אז בוא נראה את האפשרויות. אני לא פוסלת חזרה לפוליטיקה, אולי עכשיו ואולי מאוחר יותר, וכרגע אני בודקת את רחשי ליבם של הציבור. אין מישהו שיכול להחליף את ביבי, הוא עם הניסיון הגדול ביותר וצריך לתת לו לעבוד. הבחירות הם ממש בקרוב אז יהיו עוד שיקולים חוץ מהפייסבוק אבל זה בכל מקרה חימם לי את הלב ובוא נראה מה יהיה".
הרומן של רוזנבלום עם בית הנבחרים התחיל כבר בבחירות לכמסת ה-15 אז רצה ברשימה עצמאית שנשאה את שמה. רוזנבלום לא עברה את אחוז החסימה ונשארה מחוץ לכנסת. מאוחר יותר התמודדה על מקום ברשימת הליכוד ודןרגה במקום ה-39, אך המפלגה השיגה 38 מנדטים ושוב היא נשארה בחוץ אולם בסוף 2005, לאחר שכבר הוחלט על פיזור הכנסת היא הושבעה וזאת בשל התפטרותו של צחי הנגבי. בבחירות לכנסת ה-17 היא ניסתה להתמודד שוב במסגרת הליכוד, אך דורגה במקום לא ריאלי.
לאחרונה עלתה רוזנבלום שוב לכותרות לאחר שהשתתפה בריאליטי ״המירוץ למיליון״, אך הודחה אחרי פרק אחד בלבד לאחר שמעדה ושברה את היד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו