לא רק פלאפל: קונגרס שפים בינ"ל בירושלים
יותר מ־50 אנשי מקצוע הגיעו לכנס השנתי שמתקיים לראשונה בישראל • בתיאבון!
קונגרס השפים הבינלאומי של איגוד השפים והטבחים מתקיים השנה לראשונה בישראל. מדובר באירוע בינלאומי, הנערך בכל שנה במדינה אחרת ברחבי העולם, והשנה הוא מתקיים במלון קיסר בירושלים.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
לקונגרס הייחודי הגיעו יותר מ־50 אנשי מקצוע, ובהם שפים, מאסטר שפים ויושבי ראש של איגודי שפים מהעולם. במסגרת הקונגרס העולמי, שיינעל הערב בארוחת גאלה יוקרתית, מוצגים מאכלים מגוונים מעשה ידיהם של שפים מהטובים בעולם, ובהם כמובן גם שפים ישראלים.
מטרת הקונגרס היא לחשוף ולחלוק את הידע הקולינרי של השפים הישראלים והבינלאומיים שהגיעו ממדינות רבות, ובכללן ברזיל, איסלנד, בולגריה, צרפת והולנד. המטבח הישראלי מקבל במה מרכזית בקונגרס, ומושם בו דגש על האטרקציות התיירותיות והתרבותיות בישראל. נוסף על כך, סיירו המשתתפים בכנס באתרים הקדושים לנצרות. נשיא איגוד השפים והטבחים בישראל, השף לאון מנחם, מסר: "זו הפעם הראשונה שבה מתקיים בישראל קונגרס מעין זה, שבו אנו מציגים למופת את התרבות הישראלית, גם מהפן הקולינרי וגם מהפן התיירותי והתרבותי".
במהלך ימי הכנס יצרו השפים קשרים מקצועיים משמעותיים. המאסטר שפים הבינ"ל התפעלו מאיכויות השפים הישראלים ומחומרי הגלם המשובחים בארץ והבטיחו להפיץ את בשורת הקולינריה הישראלית בעולם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו