בשקט בשקט, ומעט בצילו של דיוויד בלאט (לפחות בעיניים ישראליות), עומרי כספי בדרך להציג את עונתו הטובה ביותר מאז שהגיע לאן.בי.אי לפני חמש שנים. הפורוורד קבע הלילה שיא עונה של 22 נקודות והוביל את סקרמנטו לניצחון חוץ מרשים בניו אורלינס.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
ניו אורלינס - סקרמנטו 99:89
הקינגס עלו למאזן 5:9 וממשיכים להיות הפתעת העונה עד כה. הפעם זה היה הרבה בזכות כספי, שפתח בחמישייה ואף הוביל את קלעי הקבוצה יחד עם הסנטר דמרכוס קאזינס.
הישראלי זכה ל-36 דקות - המספר הרב ביותר לו זכה בשלוש הזנים האחרונות, סיים עם עם 9 מ-14 מרשים מהשדה והוסיף גם ארבעה ריבאונדים ואסיסט מול הקבוצה שוויתרה עליו הקיץ.
כספי לא קלע כל כך הרבה נקודות מאז עונתו הראשונה בליגה בקדנציה הקודמת בסקרמנטו.
מייק מאלון, מאמן הקינגס, הורחק מהמשחק בערבות ויכוח עם השופטים אבל נהנה מניצחון שלישי ברציפות.
קארי. עשה היסטוריה // צילום: אי.אף.פי
מיאמי - גולדן סטייט 114:97
סטפן קארי ממשיך במופעים הפרטיים דלו. הפעם היו אלה 40 נקודות שלו שהעלו את הווריורס למאזן 2:11. הצלף סיים עם 11 מ-18 מהשדה, כולל 8 מ-11 מחוץ לקשת, נוסף על שישה ריבאונדים ושישה אסיסיטים.
הגארד הפך לשחקן עם מספר הפעמים הרבה ביותר בהיסטוריה של משחקים שבהם רשם לפחות חמישה אסיסטים וחמש שלשות (51).
גולדן סטייט, שנהנתה גם מ-24 נקודות של קליי תומפסון, רצה 0:14 ברבע האחרון כדי לנצח את המשחק.
26 נקודות ותשעה ריבאונדים של כריס בוש לא עזרו להיט.
דנבר – שיקגו 109:114
רק אתמול חזר דריק רוז מפציעה ושוב פעם הוא מעלה סימני שאלה בנוגע לכשירותו. הרכז נטש את המשחק ברבע הראשון והבולס התקשו בלעדיו בדרך למאזן 6:9.
22 נקודות ו-11 ריבאונדים של פאו גאסול, שחזר אף הוא מפציעה במשחק הוקדם, לא עזרו להם. דנבר (7:7), מנגד, מתאוששת מפתיחת עונה רעה עם ניצחון חמישי ברציפות. טיי לאוסן הוביל אותה עם 20 נקודות.
שאר התוצאות: וושינגטון - אטלנטה 106:102, מילווקי - דטרויט 86:98.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
