"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מכרו יגואר - וקנו טאבלטים לילדים בבתי חולים
מכונית נדירה, אנשים נדירים: משפחה אמריקנית מכרה רכב אספנים לטובת תרומה מבורכת • "מקווים לשמח אותם"
המכונית // צילום: באדיבות המשפחה // המכונית

מכרו יגואר - וקנו טאבלטים לילדים בבתי חולים

מכונית נדירה, אנשים נדירים: משפחה אמריקנית מכרה רכב אספנים לטובת תרומה מבורכת • "מקווים לשמח אותם"

, עודכן

תרומה נדירה: בני משפחה מארה"ב מכרו מכונית יגואר עתיקה - ואת התמורה תרמו לרכישת 42 מכשירי טאבלט לבתי חולים.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

התרומה מהמכונית שאוחסנה במשך 22 שנים בארה"ב ונמכרה לאספן ישראלי, נמסרה לשלוש מחלקות ילדים בבתי החולים זיו בצפת, ברזילי באשקלון והלל יפה בחדרה.

סיפורה של המכונית מתחיל כאשר אבי המשפחה נחום קמינר ז"ל, שעסק במכונאות של רכבי יוקרה, רכש מדי פעם גרוטאות של מכוניות ויום אחד גילה שהוא הבעלים של שלוש מכוניות יגואר ‪Mark 2‬ שיוצרו בתחילת שנות ה־60. קמינר החליט לפרק את החלקים הטובים מכל אחת מהמכוניות ולבנות מהם מכונית אחת מושלמת. בשנת 1992 הלך נחום לעולמו והיגואר המיותם נותר במחסן. לפני כשנתיים, האלמנה שרה קמינר ושלושת ילדיהם: רונית, גליה ודרור, החליטו למכור את המכונית ולהעניק את הכסף כתרומה. הרכב הובא לישראל ונמכר.

בני משפחת קמינר עם הצוות הרפואי בבית החולים זיו בצפת // צילום: בית חולים זיו צפת

את עשרות אלפי השקלים שהתקבלו ממכירת המכונית החליטו בני המשפחה לתרום לרכישת מכשירי טאבלט למחלקות ילדים. בני משפחת קמינר הביעו תקווה כי תרומתם תעניק שמחה, בידור ותעסוקה לילדים.

"אני בטוח שהטאבלטים יסייעו לילדים להעביר את הזמן בצורה מועילה וחינוכית יותר", אמר פרופ' אנתוני לודר, מנהל מחלקת הילדים בבית החולים זיו בצפת, "אנחנו שמחים מאוד לקבל את התרומה הזאת, אשר משמשת דוגמה מצוינת לקשרים הקרובים שיש לנו עם הקהילה, וגם למודעות שהולכת וגדלה שהפילנתרופיה אינה מיועדת רק למרכז העשיר של המדינה".

הנשיא נגד עמיר בניון

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...