הנבחרת תארח את בלגיה בטדי? // אלן שיבר // הנבחרת תארח את בלגיה בטדי?

למרות הפרסומים, ישראל תארח את בלגיה בטדי

יו"ר ההתאחדות לכדורגל הבהיר הבוקר כי משחקה של נבחרת ישראל מול בלגיה ב-31 במארס יתקיים באצטדיון טדי ולא בחיפה • שאר משחקי מוקדמות היורו יתקיימו באצטדיון סמי עופר

בהתאחדות לכדורגל לא אהבו את הפרסומים האחרונים בנוגע להעברת משחקה של נבחרת ישראל מול בלגיה מאצטדיון טדי בירושלים לאצטדיון סמי עופר בחיפה. לפיכך, החליט הבוקר (שלישי) יו"ר ההתאחדות עופר עיני להוציא הודעה בעניין על מנת להפריך את השמועות, אותן הגדיר גורם בהתאחדות כ"אינטרסנטיות ולא נכונות". "ההתאחדות לכדורגל חתמה עוד טרם החל טורניר מוקדמות היורו על הסכמים עם עיריות ירושלים וחיפה, בהם נקבע היכן יתקיים כל משחק של נבחרת ישראל" כתב עיני בהודעתו והוסיף: "אני מקפיד לעמוד בכל הסכם שלקחתי על עצמי וכך יהיה. הנבחרת, ההתאחדות והקהל נהנו מהאירוח בסמי עופר במשחק נגד בוסניה וכולנו מודים לעיריית חיפה על שיתוף הפעולה המוצלח. אין לנו ספק, כי חוויה דומה לכל הפחות תחכה לכולנו גם במשחק נגד וויילס בסמי עופר ומול בלגיה בטדי. אני מזמין את אוהדי הנבחרת למלא את טדי ב-31 במרץ במשחק נגד בלגיה במופע תמיכה ועידוד שישאיר לכולנו טעם של עוד".

כזכור, שחקני הנבחרת יצאו בהצהרות לאחר המשחק מול בוסניה על החוויה שהעניק להם אצטדיון סמי עופר ועל האווירה המחשמלת. אגב, כל משחקי הנבחרת בבית המוקדמות (מול בוסניה, קפריסין, אנדורה וכאמור מול בוסניה) למעט המשחק מול בלגיה, אמורים להתקיים בחיפה כך שבהתאחדות לא הבינו על מה המהומה. 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...