נהג (41) מקריית מוצקין שרישיונו נפסל ותלוי נגדו עונש מאסר על תנאי נתפס נוהג כשבדמו 1,624 מיקרוגרם אלכוהול לליטר, בעוד הכמות המותרת היא 240. במשטרה אמרו כי מדובר ברמת האלכוהול הגבוהה ביותר שנתפסה בדמו של נהג בישראל אי פעם.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
הנהג השיכור נתפס לאחר שאזרחים הבחינו בו נוהג באופן מסוכן, מזגזג בכביש, עולה על מדרכות ומתעלם מתמרורים ורמזורים, ודיווחו על כך למשטרה. שוטרי משטרת זבולון שנשלחו לחפש אחר הנהג המסוכן איתרו אותו, עצרו אותו, ובבדיקת ינשוף התבררה כמות האלכוהול החריגה. הנהג נעצר להמשך חקירה, רכבו הוחרם ובכוונת המשטרה לבקש את הארכת מעצרו עד תום ההליכים המשפטיים. סניגורו של הנהג השיכור, עו"ד ניר צברי, מסר כי "עדיין מוקדם להסיק מסקנות. החקירה בראשיתה וטרם נחשפנו לכל חומר הראיות".
בד בבד, סוף שבוע של דמים בכבישי הארץ: נער בן 15 נהרג בתאונת דרכים בבני ברק. צוות נט"ן של מד"א ניסה להעניק טיפול לנער, שספג פגיעה בראשו, אולם לאחר ניסיונות החייאה נאלצו לקבוע את מותו. בוחני תנועה של משטרת תל אביב שהגיעו למקום פתחו בחקירה לבדיקת נסיבות התאונה, וממנה עלה כי הנער רכב על רולר בליידס והתנגש בעוצמה ברכב חונה.
כחצי שעה קודם לכן אירעה תאונת "פגע וברח" בצומת הרחובות בן־גוריון וכנפי נשרים ברמת גן. אופנוע בצבע כהה פגע בהולכת רגל בת כ־17 שנפגעה באורח בינוני עד קשה, ונמלט מהמקום. פרמדיקים של מד"א שהוזנקו למקום העניקו לצעירה טיפול רפואי ראשוני ופינו אותה לבית החולים שיבא בתל השומר. באגף התנועה הוקם צוות חקירה מיוחד במטרה לאתר את הנהג.
הרכב התהפך, 2 נהרגו
בתוך כך, שני צעירים נהרגו ביום חמישי בלילה בהתהפכות רכבם מול תחנת דלק אלון בכניסה לטייבה. מהחקירה הראשונית עלה כי מדובר בתאונה בין שני כלי רכב פרטיים. אחד מכלי הרכב נחצה לשניים, ונוסעיו, תאמר עוידה (18) ומוחמד חאג' יחיא (18), נהרגו במקום. הנהג האחר נלכד ברכבו ונותר בהכרה. פרמדיק מד"א מעוז וגשל, שהיה בזירה, סיפר כי "מדובר בתאונה קשה מאוד. אחד מכלי הרכב התרסק ונחצה לשניים. נהג הרכב השני, בן כ־31, נלכד כשהוא בהכרה מלאה. הענקנו לו טיפול רפואי, תוך כדי חילוץ מורכב וממושך מהרכב, ופינינו אותו לבית החולים במצב בינוני עם פגיעות בגפיים". המשטרה פתחה בחקירת האירוע.
בהכנת הידיעה השתתפו ודניאל סיריוטי, אבי כהן ונצחיה יעקב
