אלכס טיוס ומורן רוט עמדו לדין על אי הופעתם לנבחרת ישראל בקמפיין מוקדמות אליפות אירופה בקיץ האחרון.
הדיון של טיוס ארך כ-45 דקות והתנהל על מי מנוחות. הדיון התנהל ללא עדים ובמהלכו הושמעה גרסתו של טיוס על ידי עורך דינו ד"ר טל רוטמן, לעומת גרסת האיגוד אותה הציג התובע, טל אור.
הדיון של רוט היה ארוך ומורכב וגם סוער מאוד. שלושה עדים היו בו: מאמן הנבחרת ארז אדלשטיין, יו"ר הוועדה המקצועית משה ויינקרנץ ומנכ"ל האיגוד יעקב בן שושן.
במהלך הדיון הוצאו העיתונאים פעמיים מחדר הישיבות. פעם אחת בגלל שהדברים עסקו בנושאים רפואיים ופעם שניה כשאדלשטיין ביקש לומר בדלתיים סגורות את תוכן שיחותיו עם רוט.
לשיא הגיעו הדברים בתקרית חמורה מאוד שהיתה כשאדלשטיין יצא מחדר הדיונים לאחר עדותו. אשתו של מורן רוט, נטלי, שהמתינה בחוץ התנפלה בצעקות על המאמן הלאומי שנותר המום. רוט עצמו שהיה בחדר הדיונים יצא החוצה להרגיעה, ללא הצלחה גדולה.
נטלי רוט צעקה על אדלשטיין: "למה לך היה מותר לוותר על אימון הנבחרת ב-2005 ולמורן אסור? הוא היה יכול להוציא אישור רפואי ברגע, אבל בחר בדרך אחרת. למה היית בדיון של רוט ולא היית בדיון של טיוס?".
השיא היה כשצעקה על אדלשטיין שחיפש את הדרך לצאת ללא הצלחה: שמת עליו ז..." כל זאת לעיני העיתונאים והמצלמות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

