"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מורתו של רה"מ בביה"ס היסודי החמיאה לו: "היית תלמיד טוב"
לאחר יותר מ־50 שנה נפגש אתמול רה"מ עם מי שהיתה המחנכת שלו בבית הספר היסודי • "היית מורה טובה מאוד" אמר נתניהו
ראש הממשלה בנימין נתניהו ומורתו מביה"ס היסודי, רות רובינשטיין // צילום: חיים צח // ראש הממשלה בנימין נתניהו ומורתו מביה"ס היסודי, רות רובינשטיין

מורתו של רה"מ בביה"ס היסודי החמיאה לו: "היית תלמיד טוב"

לאחר יותר מ־50 שנה נפגש אתמול רה"מ עם מי שהיתה המחנכת שלו בבית הספר היסודי • "היית מורה טובה מאוד" אמר נתניהו

שלמה צזנה
, עודכן

ראש הממשלה בנימין נתניהו נפגש אתמול לאחר יותר מ־50 שנה עם רות רובינשטיין - מי שהיתה המחנכת שלו בבית הספר היסודי "בדרום" בירושלים (היום בית הספר "הנרייטה סאלד"). הפגישה התקיימה עקב בקשה שהגיעה ללשכת רה"מ מבתה, נגה, לקבל מנתניהו דברי ברכה ליום הולדתה ה־80 של אמה, שיחול בחודש הבא.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

ראש הממשלה סיפר בהתרגשות לרובינשטיין כי בטקס פתיחת שנת הלימודים בביה"ס לפני כשנתיים קיבל מראש עיריית י־ם ניר ברקת את "מחברת המחנך" לשנת הלימודים תשכ"א. במחברת כתבה רובינשטיין בעט ירוק, שהיה סימן ההיכר שלה, את הערכתה לנתניהו. "לא השתנית כלל", אמר נתניהו, "היית מורה טובה מאוד". רובינשטיין סיפרה לנתניהו שהיא זוכרת שהיה תלמיד חרוץ ושקדן. "אמנם הייתי מורה צעירה רק בת 26, אבל אני זוכרת שהיית תלמיד טוב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...