"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טעות בזיהוי: מתקפת אל־קאעידה נכשלה
סניף של הארגון ניסה לבצע פיגוע נגד נושאת מטוסים אמריקנית בפקיסטן • ספינת צי מקומית שהיתה שם במקום גילתה אותם - ותקפה
נושאת מטוסים אמריקנית (אילוסטרציה) // צילום: אי.פי // נושאת מטוסים אמריקנית (אילוסטרציה)

טעות בזיהוי: מתקפת אל־קאעידה נכשלה

סניף של הארגון ניסה לבצע פיגוע נגד נושאת מטוסים אמריקנית בפקיסטן • ספינת צי מקומית שהיתה שם במקום גילתה אותם - ותקפה

אלי לאוןסוכנויות הידיעות
, עודכן

לאחר שדאעש הדיח את אל־קאעידה ממעמדו כארגון הטרור המסוכן בעולם, הכריזה לאחרונה הנהגת הארגון על הקמתו של סניף בתת היבשת ההודית, שהיה אמור לשקם את מעמדו. ואולם, פעילותו הראשונה של הסניף, שהיתה אמורה להתרחש לקראת יום השנה לציון אסון התאומים ב־11 בספטמבר, נכשלה לחלוטין.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

שלושה פעילי אל־קאעידה נהרגו ושבעה נעצרו כשניסו לבצע תקיפה בנמל של העיר המאוכלסת ביותר בפקיסטן, קאראצ'י. על פי הפרסומים, התוקפים ניסו לבצע פיגוע נגד נושאת מטוסים של הצי האמריקני שעגנה בנמל, אך במקום זאת נמצאה במקום ספינה של הצי הפקיסטני אשר זיהתה אותם והנחיתה עליהם מכת אש שלא איפשרה להם להגיב. ארבעה מהתוקפים נתפסו במקום בעוד שלושה אחרים נעצרו יום למחרת. שני חיילים פקיסטנים נפצעו בתקיפה.

"זה היה כישלון מוחלט הם לא גרמו לנזק כלשהו, רבים עוד ייעצרו", טען גורם המקורב לחקירה לעיתון הבריטי "דיילי טלגרף", והוסיף כי המחבלים היו "מצוידים היטב והגיעו מתוך מטרה להשתלט על ספינה אך הם נתפסו בשלבים הראשונים". למרות הכישלון, אל־קאעידה לקח אחריות על הפיגוע וציין כי מלחים לשעבר בצי הפקיסטני השתתפו בו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...