בכורה מוצלחת לצמד גודס - גרשון // צילום: אתר מכבי ת"א // בכורה מוצלחת לצמד גודס - גרשון

בכורה מוצלחת: מכבי ת"א הביסה 55:89 את בון

אלופת אירופה פתחה את משחקי ההכנה בניצחון בגרמניה • לנדסברג הוביל את הצהובים עם 15 נק' • בכורה להיינס, מאריץ', ולינהארט • מחר תפגוש מכבי את האגן

בכורה מוצלחת למכבי ת"א ולגיא גודס כמאמן ראשי. מכבי ת"א הביסה היום בגרמניה את טלקום בון 55:89 במשחק ההכנה הראשון שלה לקראת העונה הקרובה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

זו היתה הבכורה של הזרים החדשים של מכבי (היינס, מאריץ' ולינהארט) ולשניים שחזרו לצהוב ג'רמי פארגו ועוזר המאמן פיני גרשון.

מכבי פתחה בחמישיה עם פארגו, היינס, לנדסברג, פניני ומאריץ'. כבר ברבע הראשון מכבי הראתה עליונות ברורה והוא הסתיים בתוצאה 17:32. גם ברבע השני מכבי המשיכה לשמור על ההפרש והמחצית הסתיימה ב-36:51.

במחצית השניה עבדה מכבי על הגדלת על הפער תוך שהיא משתפת את כל השחקנים כולל בן אלטיט. 42:66 היתה התוצאה בתום הרבע השלישי וברבע האחרון הוא עוד המשיך לצמוח.

פארגו בבכורה המחודשת במדים הצהובים // צילום: אתר מכבי ת"א

קלעו למכבי: לנדסברג 15, היינס 13, פארגו 12, אוחיון וטיוס 11 כא, מאריץ' 7, רנדל 6, אלטיט 5, פניני 4, לינהארט 3, כהן 2.

מחר תשחק מכבי מול האגן ומחרתיים שוב מול בון. ביום שישי תשוב הקבוצה ארצה והחל מיום שני תשתתף בגביע ווינר.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...