ניס מתפלל לנס // צילום: עודד קרני // ניס מתפלל לנס

מחר: הנבחרת הצעירה מול מקדוניה

גם אם חניכיו של מיכאל ניס יעשו את העבודה וינצחו הם עדיין לא תלויים בעצמם • דיע סבע: "הוכחנו שאנחנו ראויים להיבאק לפחות על מקום במשחקי ההכרעה לקראת טורניר הגמר"

הנבחרת הצעירה של ישראל תתמודד מחר בקפריסין מול נבחרת מקדוניה, במסגרת מוקדמות אליפות אירופה.

 

בעקבות ההפסד האחרון של ישראל לאזרבייג'אן, גם אם הנבחרת תעשה את שלה ותנצח, ההעפלה לשלב ההצלבה לא תלויה בחבורה של מיכאל ניס, הזקוקה לכך ששאר הנבחרות יעשו עבורה את העבודה.

 

קשרה של מכבי נתניה, דיא סבע, סיפר לאתר ההתאחדות לכדורגל על התחושות בנבחרת לקראת ההתמודדות כשאמר: "יהיה עצוב מאוד לי ולחבריי אם יירד המסך על משחקי הנבחרת הנוכחית. המשחקים הטובים שלנו בקמפיין הוכיחו שאנחנו ראויים להיאבק לפחות על מקום במשחקי ההכרעה לקראת טורניר הגמר".

 

סבע הוסיף: "לאחר המחזור של סוף השבוע הסיכוי עדיין קיים, גם אם זה כבר לא תלוי רק בנו. הנבחרת צריכה לעשות את שלה ולנצח את  מקדוניה. אני שואב את האופטימיות ממחזור הסיום של העונה שעברה בליגת העל. מכבי פתח תקווה נותרה בליגת העל כנגד כל הסיכויים, לאחר שער של הבעיטה האחרונה במשחק. אם הצדק הספורטיבי ייעשה, אנו נמתין לו בקפריסין".

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...