"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קטאר נגד עריפת הראשים של דאעש

שר החוץ גינה את הרצח "הברברי" של העיתונאי ג'יימס פולי

, עודכן
צילום: רויטרס // רצח העיתונאי ג'יימס פולי

קטאר גינתה היום את הרצח ה"ברברי" של דאעש את העיתונאי האמריקני ג'יימס פולי, ודחתה מכל וכל את ההאשמות של מתן תמיכה כספית לקבוצה המיליטנטית. דבריו של שר החוץ חאלד אל-עטייה הגיעו יום אחרי שהממשלה הגרמנית התנצלה על דברי שר שהאשים את קטאר במימון אנשי דאעש. אל-עטייה תיאר את הדברים שנאמרו כלא נכונים.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

"קטאר אינה תומכת בקבוצות קיצוניות, ובכלל זה דאעש, בכל דרך שהיא. אנחנו נרתעים מדעותיהם, השיטות האלימות שלהם והשאיפות שלהם", הוא אמר בהצהרה ששוחררה בלונדון. "החזון של קבוצות קיצוניות באזור הוא לא כזה שאנחנו מאמינים בו, ולעולם לא נאמין בו, או נתמוך בו בשום צורה". קטאר הכחישה בעבר תמיכה במורדים אסלאמיים שהשתלטו על שטחים נרחבים בצפון עיראק, בצפון ובמזרח סוריה.

"מטרת קטאר – להגיע לשלום"

אבל דיפלומטים ומקורות אופוזיציה אומרים שבזמן שקטאר תומכת בגורמים מתונים יותר מקרב המורדים, שנתמכים גם על ידי ערב הסעודית והמערב, היא גם מגבה את הזרמים הקיצוניים יותר המבקשים להקים מדינה אסלאמית קיצונית. אל-עטייה אמר שמטרתה של קטאר היא לעשות ככל שביכולתה כדי להגיע לשלום ולצדק באזור, וקראה לפעולה קולקטיבית שתסיים את האלימות בעיראק ובסוריה.

הוא דחק בממשלת עיראק לספק ביטחון ובטיחות לאזרחיה, ונשבע שקטאר, מדינה קטנה אבל עשירה במפרץ הערבי, תמשיך לספר סיוע הומניטרי לאנשים בעיראק. "הריגתם של אזרחים חפים מפשע וגירוש בכפייה של מאות אלפים של אנשים, מאיימת על קיומה של עיראק, והשלום והביטחון של האזור כולו", הוא אמר.

"בזמן הזה, יחד עם מדינות נוספות במזרח התיכון, ובקהילה הבינלאומית, תמכנו באופוזיציה הסורית למשטר אסד, ולא מימנו את דאעש וגורמים קיצוניים אחרים".

ארה"ב: תרופה ניסיונית הצילה חולים באבולה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר