"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פישר: "היינו צריכים את הניצחון הזה"
הסנטר שרשם דאבל דאבל מרשים סיכם את ההופעה: "הרגשתי נוח, מגיע גם לחברים שלי הרבה מאוד קרדיט" • אדלשטיין: "משחק קשה שיכל ללכת לשני כיוונים, שמח שהצלחנו להפוך אותו לניצחון קל"
פישר התפוצץ על בולגריה במשחק נפלא // // פישר התפוצץ על בולגריה במשחק נפלא //

פישר: "היינו צריכים את הניצחון הזה"

הסנטר שרשם דאבל דאבל מרשים סיכם את ההופעה: "הרגשתי נוח, מגיע גם לחברים שלי הרבה מאוד קרדיט" • אדלשטיין: "משחק קשה שיכל ללכת לשני כיוונים, שמח שהצלחנו להפוך אותו לניצחון קל"

אבי סגל
, עודכן

נבחרת ישראל רשמה הערב ניצחון חשוב במוקדמות היורו באסקט 84:100 בחוץ על נבחרת בולגריה. חניכיו של ארז אדלשטיין השיגו הערב ניצחון חשוב המהווה צעד משמעותי בדרך להבטחת המקום השני בבית, כאשר שש מתוך שבע סגניות הבתים יעפילו לטורניר.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

מאמן נבחרת ישראל ארז אדלשטיין סיכם את הניצחון: "משחק קשה שיכל ללכת לשני כיוונים. אני שמח שהצלחנו להפוך אותו למשחק קל. זה ניצחון חשוב, אבל אנחנו לא יוצאים מגידרנו לא כשאנחנו מנצחים ולא כשאנחנו משחקים פחות טוב. זה קמפיין קשה לא קל לעבור כל הזמן ממלון למלון. פישר בסדר כל הקמפיין ואני מתעלם מהרעשים מסביב. הבן אדם רוצה, הוא מחויב, אפילו תחרות קליעה באימון הוא לא אוהב להפסיד. אנחנו רוצים לקבל ביטחון מהניצחונות ולהאמין בדרך שלנו. המשחק במונטנגרו זה נגד יריבה איכותית. נצטרך לעשות מולם הגנה קבוצה ואישית טובה יותר מאשר עשינו מולם במשחק הראשון".

דיאור פישר שספג לא מעט ביקורות על יכולת חלשה במשחקים הראשונים, השיב לכולם עם דאבל דאבל מרשים של 18 נק' ו-13 כדורים חוזרים, בסיום אמר הסנטר: "במשחקים הראשונים לא עשיתי את מה שאני רגיל לעשות. כנראה שחשבתי על זה יותר מדי. היום הרגשתי נוח. הרבה מאוד קרדיט מגיע לחברים שלי שגרמו לי להיות מעורב ומצאו אותי בזמן הנכון ובמקום הנכון. זה היה משחק חשוב מאוד חשוב עבורנו, היינו צריכים את הניצחון הזה".

גיא פניני: "שיחקנו טוב וחכם, היינו מאוד מוכנים למשחק ואני שמח שהוצאנו לפועל את תוכנית המשחק. הגענו למקום שלא קל לשחק בו וניצחנו. המטרה היתה לעבור את המשחקים בהולנד ובבולגריה ולצאת בראש שקט למונטנגרו

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...