אם יש לכם רגישות כלשהי ללקטוז, כנראה שהכתבה הבאה לא בשבילכם: גבינות חלומי, ריקוטה, יוגורט עיזים ושמנת על כל סוגיה, את כל אלו תמצאו בסקירה שהכנו. רגע לפני שתתיישבו לארוחת החג החלבית המסורתית, החלטנו לבדוק איך כל המאכלים הטעימים האלו מגיעים אלינו לשולחן.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
מחליבת הפרות שמתבצעת ברפת, דרך המחלבות, בדיקות המעבדה, הכנת הגבינות והיוגורטים ושלב האריזות – בעצם, כל מה שרציתם לדעת על מוצרי הגבינה שנמצאים אצלכם במקרר. רפת כפר ויתקין הזמינה אותנו לסיבוב חליבה, משם המשכנו למחלבת "יוגורמה" בבית יצחק, שם למדנו איך מכינים את מוצרי הגבינה מהרגע שמגיע החלב ועד הרגע שהמוצר נוחת במדפים.
עכשיו רק נותר לכם לבחור את המתכון הכי מוצלח שלכם ולהכין את מאכלי החג האהובים. בתיאבון!
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו