"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צבא תאילנד הודיע: "השלמנו את ההפיכה"
דובר מטעם הצבא הצהיר על ביטולה הזמני של החוקה במדינה • "נשיב את הסדר תוך ביצוע רפורמות פוליטיות" • צנזורה הדוקה הוטלה על אמצעי התקשורת
תאילנד. כוחות הצבא השתלטו // תאילנד. כוחות הצבא השתלטו

צבא תאילנד הודיע: "השלמנו את ההפיכה"

דובר מטעם הצבא הצהיר על ביטולה הזמני של החוקה במדינה • "נשיב את הסדר תוך ביצוע רפורמות פוליטיות" • צנזורה הדוקה הוטלה על אמצעי התקשורת

סוכנויות הידיעות
, עודכן
צילום: רויטרס

הצבא התאילנדי הכריז על הפיכה צבאית מלאה, לאחר שהשתלט על הממשלה המקומית. מפקד הצבא הכריז כי כוחות הצבא החליפו את הממשלה וכי הצבא יפעל לבצע רפורמות פוליטיות.בהצהרה טלוויזיונית אמר מפקד הצבא כי ישיב את הסדר לכנו באמצעות רפורמות פוליטיות. במקביל, בוטלה זמנית חוקת המדינה, והצבא מפקח באופן הדוק על אמצעי התקשורת במדינה.

הפיכה? אין סיבה לדאגה, בינתיים.בועז ביסמוט, שליח ישראל היום מדווח מתאילנד

לפני יומיים הכריז הצבא של תאילנד על משטר צבאי במדינה, כדי להחזיר את הסדר לאחר חצי שנה של מהומות רחוב, שהותירו את המדינה בלי ממשלה מתפקדת, אבל גורמים גם הכחישו כי מדובר בהפיכה צבאית.

בעוד חיילים מפטרלים ברחובות בנגקוק, ממשלת המעבר שבראשה עומדים תומכים של ראש הממשלה המוגלה ת'קסין שינאוטרה עדיין לא הופלה. השרים לא יודעו על תוכניות הצבא. היום הם כבר קמו למציאות אחרת.

המשבר הפוליטי במדינה החל בתחילת מאי, כשבית משפט במדינה הורה לראשת הממשלה להתפטר מתפקידה בשל ניצול סמכויותיה לרעה. בשנת 2006 הדיח הצבא את אחיה של ראשת הממשלה מתפקידו.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...