"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ר"מ בולגריה נפגש עם משפחות ההרוגים בפיגוע בבורגס
פלמן אורשרסקי פתח אתמול את ביקורו בישראל בפגישה מרגשת עם בני משפחות הישראלים שנהרגו בפיגוע בבורגס לפני כשנתיים
אורשרסקי עם המשפחות השכולות // אורשרסקי עם המשפחות השכולות

ר"מ בולגריה נפגש עם משפחות ההרוגים בפיגוע בבורגס

פלמן אורשרסקי פתח אתמול את ביקורו בישראל בפגישה מרגשת עם בני משפחות הישראלים שנהרגו בפיגוע בבורגס לפני כשנתיים

שלמה צזנה
, עודכן

ראש ממשלת בולגריה פלמן אורשרסקי פתח אתמול את ביקורו בישראל בפגישה מרגשת עם בני משפחות חמשת הישראלים שנהרגו בפיגוע בבורגס לפני כשנתיים.

לעדכונים נוספים הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

אורשרסקי החזיר לבני המשפחותולפצועים מהפיגוע, שבוצע על ידיחיזבאללה, כמה מהדרכונים שנמצאו בזירה וסיפר כי החקירה לא הסתיימה.

קובי פרייס, אביו של אליאור פרייס ז"ל שנהרג בפיגוע, אמר: "אנחנו מבקשים שתשנו את החלטת האיחוד האירופי להכריז רק על הזרוע הצבאית של חמאס כארגון טרור. לא ייתכן שלא יכריזו על הארגון כולו כארגון טרור. אם שילמתי מחיר כל כך יקר, לפחות שהארגון המנוול הזה יוכרז כארגון טרור". עוד הוסיף: "אנחנו מאוד מעריכים את העובדה שהוא בא להיפגש איתנו". המשפחות השכולות העניקו לראש ממשלת בולגריה גביע מפוסל שבו שתי ידיים שחובקות את העיר ירושלים.

היום צפוי אורשרסקי, שהגיע ארצה עם שרים בכירים בממשלתו, להיוועד עם רה"מ בנימין נתניהו ועם שר החוץ אביגדור ליברמן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...