"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

היכל נוקיה - הסוף?

הסכם החסות על האולם בשכונת יד אליהו יגיע לסיומו בסוף השנה, ולא יחודש ככל הנראה • מ־2015 צפוי ההיכל להיקרא בשמה של חברה מסחרית אחרת • האוהדים שוב יצטרכו לשנן?

,עודכן
היכל נוקיה אירח, צילום: ללא

שנים ארוכות נדרשו לאוהדי הכדורסל בישראל להתרגל להפיכתו של היכל הספורט ביד אליהו ל"היכל נוקיה", ולא מן הנמנע שבעוד חודשים ספורים הם ייאלצו להתרגל לשינוי נוסף בשמו של האולם.

לעדכונים נוספים הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

הסכם החסות של נוקיה עם חברת היכלי הספורט, שנחתם לעשר שנים ב־2004 לקראת השיפוץ המסיבי שנערך במקום, יגיע לסיומו בסוף השנה ול"ישראל היום" נודע כי הוא לא יחודש ככל הנראה, וכי החסות תועבר לחברה מסחרית אחרת שתרבה במחיר.

במהלך העשור האחרון השקיעה נוקיה כ־7 מיליון דולרים בהיכל, תמורת קריאתו על שמה. האולם עבר שיפוץ נרחב בעלות של כ־180 מיליון שקלים, תכולתו גדלה ל־11 אלף מושבים, נפתח בו מרכז מסחרי והוקמו בו תאי צפייה.

מלבד משחקי הכדורסל של מכבי ת"א ונבחרת ישראל, הפך היכל נוקיה לאחד המקומות האטרקטיביים לקיום מופעי בידור, והופיעו בו זמרים בינלאומיים דוגמת חוליו איגלסיאס, רוד סטיוארט ואלישיה קיז, וגם זמרים ישראלים מובילים דוגמת שרית חדד ועידן רייכל.

היכל נוקיה. בקרוב שם חדש? // צילום: עמי שומן

בשנים האחרונות נקלעה ענקית הסלולר הפינית לקשיים כלכליים, עד שנרכשה לפני כשמונה חודשים בידי מיקרוסופט. העיסקה הושלמה באופן סופי רק לפני כשלושה שבועות, וכעת הוחלט להעלים את שמה של נוקיה ולקרוא לחטיבה הסלולרית בחברה "מיקרוסופט מובייל".

יורוקום תקשורת סלולרית היא הנציגה הרשמית של נוקיה בישראל, ומנכ"ל הקבוצה, אילן גרינבוים, מסר בתגובה: "ההסכם בתוקף עד סוף השנה, וכעת אנו מקיימים שיחות עם ההיכל לגבי אפשרות חידוש או סיום החוזה".

מהנהלת חברת היכלי הספורט נמסר כי "נוקיה היא נותנת החסות הרשמית של ההיכל עד סוף שנת 2014. בימים אלה מתקיימים מגעים בין היכלי הספורט לנוקיה בנוגע לעתיד ההתקשרות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר