צלבי קרס רוססו בלוד וביפו

ביפו: רוססו ליד בניין העירייה • בלוד: מקרה שלישי של השחתה באותה השכונה

צלבי הקרס בלוד // צלבי הקרס בלוד

גל של פשעי שנאה: כתובות של צלבי קרס התגלו הערב ברחוב אד קוצ' ביפו. שני צלבי הקרס צויירו בספריי שחור על גבי קיר חיצוני בסמוך למבנה העירייה. שוטרי מרחב יפתח פתחו בחקירה, אך טרם נעצרו חשודים במעשה.

שעות ספורות קודם לכן התגלו 

צלבי קרס במספר מוקדים ברחוב לאה גולדברג בלוד. המשטרה טרם ביצעה מעצרים ובודקת מספר כיווני חקירה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

ריסוס צלבי הקרס התגלה לאחר שאזרח המתגורר ברחוב הבחין בצלב קרס על גבי רכב. השוטרים שהגיעו למקום זיהו ריסוס צלבי קרס גם על רכב נוסף ועל פח זבל שכונתי. גורם משטרתי מסר כי נבדק כיוון חקירה של פשע שנאה, אך עם זאת לא נשללת אפשרות למעשה קונדס.

גם פחי אשפה הושחתו. היום בלוד

בתחילת השבוע התגלה צלב קרס שרוסס על עמוד של חברת החשמל בקרבת מקום. ביום השואה התגלו צלבי קרס גם ברחוב האדמו"ר בשכונה, שבעיקרה מאוכלסת על ידי אנשי חב"ד.

בשבוע שעבר הושחתו דגלי ישראל שהציבה העירייה לרגל יום העצמאות לאורך רחוב יהודה הימית בשני הצדדים, בקטע שבן שדרות ירושלים לרחוב אבן שושן ביפו. במקרה הזה המשטרה הצליחה לעצור על חם שלושה אנרכיסטים, שתי נשים יהודיות מיפו וצעיר ערבי מרמלה, שעל פי החשד ביצעו את ההשחתה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר