"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רוקדים על גלגלים

מאה רקדנים, מחציתם נכים על כיסאות גלגלים, התחילו מסורת חגיגית

, עודכן
0
צילום: מתוך הסרטון // "הדופק בשמיים" ,
צילום: מתוך הסרטון // "הדופק בשמיים"
צילום: Newsenders קריינות: עוז מרון

בית הלוחם בבאר שבע אירח את הכנס הארצי למחול על כיסאות גלגלים. מאה רקדנים, מחציתם נכים על כיסאות גלגלים, הפכו את האירוע להצלחה כבירה, ולהתחלה של מסורת מפוארת. "בשבילי הכיסא זה לא מגבלה בכלל, זה כמו הנעלי ריקוד של רקדן רגיל, שאתה לוקח וממנף את זה רק לדברים טובים. פשוט ניצחון הרוח גובר על מגבלת הגוף הפיזי", אמר רוני סימן טוב, כוריאוגרף הלהקה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

"בעיקרון אני בוגר ממר"מ, שפשוט ירד לאילת עם החברה, הגענו לאיזשהו עיקול בדרך לאילת, והדבר היחיד שאני זוכר אחרי זה שאני מרים טלפון לאמא שלי – עשיתי תאונה. התעוררתי, וגיליתי שאני מאושפז בסורוקה ולא מרגיש את הרגליים", סיפר אדיר סימן טוב, רקדן בלהקה. "הדופק בשמיים כשאתה רוקד, זה חלום. זו הרגשה מוזרה, מיוחדת והכי שמחה שיש".

"אנחנו כל הזמן עם מגבלה – לכל אחד מאיתנו יש מגבלה כזו או אחרת. אז מה זה מגבלה פיזית? צריך להמשיך הלאה, והם אנשים כמו כולם, וצריך להוליך אותם לכיוונים האלה ולמחזות האלה", מסכם כוריאוגרף הלהקה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר