"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עד שהמוות הפריד ביניהם
אחרי 70 שנות נישואין: הבעל הלך לעולמו 15 שעות לאחר אשתו האהובה • בתם סיפרה: "הוא לא רצה להשאיר אותה לבד"
צילום: אי.פי //

עד שהמוות הפריד ביניהם

אחרי 70 שנות נישואין: הבעל הלך לעולמו 15 שעות לאחר אשתו האהובה • בתם סיפרה: "הוא לא רצה להשאיר אותה לבד"

מערכת היום
, עודכן

הלן פלומלי ובעלה קנת' היו בלתי נפרדים במשך שבעה עשורים, עד שבשבוע שעבר הלכו לעולמם בהפרש של 15 שעות.

רוצים לקבל עדכוני חדשות שוטפים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

אחת משמונת ילדיהם של השניים, לינדה קודי, סיפרה לכלי התקשורת בארה"ב כי שעות לאחר מות אמה הוא בישר להם על כך, ומת בבוקר שלאחר מכן. "הוא היה מוכן לכך", סיפרה, "הוא פשוט לא רצה לעזוב אותה לבדה גם אחרי המוות".

קרוביהם של בני הזוג סיפרו כי במשך שנות הזוגיות המאושרת נהגו השניים לאכול ארוחת בוקר משותפת, כשהלן בישלה גם עבור משפחות נזקקות בעיירה באוהיו בה התגוררו.

לאחר שילדיהם עזבו את הבית, החלו השניים להתמסר לאהבה משותפת נוספת – טיולים. השניים טיילו בכמעט כל המדינות ברחבי ארה"ב באוטובוסים. "הם לא רצו לטוס כי אז אי אפשר לראות לאן נוסעים", סיפר בנם ג'ים.

בסופו של דבר, השניים נלחמו במצב הרפואי שהלך והדרדר עד שמתו. הלן בגיל 92, קנת' בגיל 91.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...