"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שליחות מחודשת
על הפרק: טרילוגיית סרטים שתאתחל מחדש את "שליחות קטלנית" • ארנולד שוורצנגר בן ה־66 אמור לככב גם בטרילוגיה החדשה
מתוך "שליחות קטלנית 2" מ-1991 | צילום: ללא קרדיט

שליחות מחודשת

על הפרק: טרילוגיית סרטים שתאתחל מחדש את "שליחות קטלנית" • ארנולד שוורצנגר בן ה־66 אמור לככב גם בטרילוגיה החדשה

ישי קיצ'לס
, עודכן

מאז חזר אל מסכי הקולנוע לאחר הפסקה שנמשכה עשור, הקריירה הקולנועית של מושל קליפורניה לשעבר, ארנולד שוורצנגר, מתקשה להתרומם.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

הסרט "עומד אחרון", שבו כיכב בתחילת השנה שעברה, נעלם בלי להותיר זכר; הסרט "תוכנית בריחה", שבו שיתף פעולה עם סילבסטר סטאלון, גרף את עיקר הכנסותיו מחוץ לארה"ב; ו"חבלה", סרטו החדש שיצא למסכים בארה"ב בסוף השבוע האחרון (ושיעלה בישראל ביום חמישי הקרוב), אסף לקופתו סכום זעום של כ־5 מיליון דולר. אז מה עושים? חוזרים למקורות. או במקרה זה, לסידרת "שליחות קטלנית".

בימים אלה מתקדם בצעדי ענק אל עבר המסכים "שליחות קטלנית: בראשית" - הראשון בטרילוגיה מתוכננת שתאתחל מחדש את הסידרה המצליחה שיצר ג'יימס קמרון החל מ־1984. הפעם, בניגוד לפרק הרביעי בסידרה, "שליחות קטלנית: התעוררות" מ־2009, שוורצנגר בן ה־66 ימלא בו תפקיד מרכזי.

לצידו של שוורצנגר, שישוב לתפקיד הסייבורג הרצחני שהביא לפריצתו הגדולה ב־1984, יופיעו ג'אי קורטני ("מת לחיות ביום טוב"), שלוהק לתפקיד קייל ריס, אמיליה קלארק (חאליסי ב"משחקי הכס"), שתגלם את שרה קונור, וג'ייסון קלארק ("כוננות עם שחר"), שייכנס לנעליו של ג'ון קונור, מושיע האנושות. בסוף השבוע האחרון גם הוכרז כי דאיו אוקניי ("משחקי הרעב") יופיע בסרט בתור בנו של מיילס דייסון, גאון המחשבים מ"שליחות קטלנית 2".

את הפרק הראשון בטרילוגיה החדשה יביים אלן טיילור ("ת'ור", "משחקי הכס"), והצילומים יחלו כבר בחודש הבא בלואיזיאנה. אם הסרט ינחל את ההצלחה אשר לה מצפים המפיקים, הפרק השני והשלישי יצולמו בו בזמן, בתוך תשעה חודשים, ויביאו את הסיפור כולו לסיומו. לפחות עד האתחול הבא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...