עובדי רשות המסים ברחבי הארץ יצאו למספר פעילויות התנדבות בגופים שונים, וביניהם עובדי פקיד שומה כפ"ס שרכשו, הכינו וארזו משלוחי מנות מפנקים לחיילים קרביים בודדים המתגוררים ב"בית של בנג'י" ברעננה. העובדים מסרו את משלוחי המנות לחיילים באופן אישי.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
עובדי פקיד שומה ת"א 4 יצאו להפיץ את שמחת החג במחלקת הנוער בבית החולים 'אברבנאל' בבת ים. העובדים ערכו עם נערי המחלקה מסיבת פורים במהלכה רקדו ושרו משירי החג וכן העניקו משלוחי מנות. כמו כן, הועברו למחלקה בגדים, ספרים, תמונות וציוד שנאספו במהלך השנה. הקשר בין העובדים למחלקה, קיים מזה כתשע שנים ומעניק תחושת אושר וסיפוק.
עובדי פקיד שומה חולון ועובדי משרד מיסוי מקרקעין רחובות בחרו לחגוג השנה את חג הפורים עם ילדים בעלי צרכים מיוחדים בגני ילדים בחולון ובמרכז 'רננים' ברחובות, בהתאמה. העובדים רכשו עשרות משלוחי מנות, חלקם באמצעות אגודת אקי"ם, והגיעו עמם לשמח את הילדים. הגננות והילדים שמחו והודו לעובדים וקיבלו את העובדים באהבה תוך כדי שירה וריקודים. בתום הפעילות סיפרו העובדים כי "הכרת התודה ומבטי האושר מילאו אותנו בהמון אהבה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו