"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בת 7 נהרגה בתאונת דרכים בגליל
הילדה ירדה ככל הנראה מרכב הסעות שפגע בה • נהג האוטובוס נחקר בזירת התאונה
צילום: אנצ'ו גוש, ג'יני // בת 7 נהרגה בתאונת דרכים בגליל

בת 7 נהרגה בתאונת דרכים בגליל

הילדה ירדה ככל הנראה מרכב הסעות שפגע בה • נהג האוטובוס נחקר בזירת התאונה

דני ברנר
, עודכן
צילום: אנצ'ו גוש, ג'יני

הלם ואבל כבד במושב עלמה שבגליל העליון. בת 7 שירדה מאוטובוס ההסעות הצהוב של המועצה האזורית מרום הגליל, נדרסה על ידי האוטובוס ונמחצה למוות. הילדה פונתה באמבולנס צבאי שחבר לאמבולנס של מד"א ירדן, וזה קבע את מותה.

רוצים לקבל עדכוני חדשות שוטפים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

שכנים ועשרות מתושבי המושב הגיעו לזירת התאונה וצפו בעיניים דומעות באנשי זק"א שאוספים ממצאים בזירת התאונה.

בוחני אגף התנועה במשטרת המחוז הצפוני פתחו בחקירת התאונה וחקרו את נהג האוטובוס, חבר מושב דלתון הסמוך, שעצר במקום. ההערכה היא כי בסביבות השעה 15:30, לאחר שהילדה ירדה מן האוטובוס, היא החלה לחצות את הרחוב לביתה שבצדו השני של הרחוב, אז האוטובוס פגע בה, הפיל אותה ומחץ אותה למוות מתחת לגלגליו.

"אסון מזעזע שלא ניתן לעיכול"

רפ"ק ערן קפלן, קצין הבוחנים באגף התנועה במשטרת המחוז הצפוני אמר, כי "אוטובוס ההסעות עצר ומספר ילדים ירדו ממנו. כשהמשיך בנסיעה פגע בילדה שמתה מפצעיה. מדובר בטרגדיה קורעת לב. הנהג נחקר ורישיון הנהיגה שלו נפסל מנהלית ל-90 יום", אמר רפ"ק קפלן.

חיים איצקוביץ', גזבר המושב לשעבר סיפר: "מדובר באסון נורא, במשפחה טובה בת שמונה נפשות. לנהגי אוטובוסים של הסעות יש בעיה עם שדה הראיה בחלק הקדמי הימני. זה המקום שהילדה נפגעה בו. אני לא יודע מה בדיוק קרה בתאונה הזאת, אבל יתכן שהילדה מיהרה לחצות את הרחוב הביתה בגלל הגשם, אולי החליקה ואז הנהג לא הבחין בה ודרס אותה. זה אסון מזעזע שלא ניתן לעיכול", אמר איצקוביץ.

שמואל אבואב, מנכ"ל עמותת אור ירוק אמר בעקבות התאונה במושב עלמה: "הטרגדיה מוכיחה את החשיבות של אדם מלווה בהסעות תלמידים. תפקיד המלווה הוא לוודא כי הירידה והעלייה אל האוטובוס בטוחים עבור הילדים והוא גם מוודא כי הם חגורים בחגורת הבטיחות במהלך הנסיעה. כיום ישנה חובת מלווה רק בהסעות של תלמידים בחינוך המיוחד. המדינה חייבת להכניס מלווים בכל הסעות התלמידים, כדי להבטיח את שלומם של התלמידים ולמנוע טרגדיות דומות בעתיד", אמר אבואב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...