האיש שחי את חלומם של כל הילדים: ב-25 השנים האחרונות, דן ג'נסן בן ה-38 ניזון אך ורק מפיצה, והוא מרגיש נהדר.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
כשהיה נער מתבגר החליט ג'נסן ממרילנד ארה"ב, לפתוח בדיאטה שמבוססת על בצקים ועל הדרך - הפך לטבעוני, מסיבות אתיות. מאז, בכל יום הוא אוכל שני מגשי פיצה. בתקופת לימודיו באוניברסיטת הרווארד הוא אף עבד בדומינוס, כדי לחסוך כסף על אוכל.
ובריאותו? מלבד הסוכרת, הוא מספר כי הוא בריא לחלוטין. "בכל פעם שאני מגיע לרופא, בדיקות הדם נראות מצוין", סיפר לעיתון "סאן" בבולטימור והוסיף, "אני פעיל, אני מרבה לרכוב על אופניים, מצבי נהדר".
ג'נסן ביקש לשלוח מסר לגברים באשר הם: "אתם יכולים לעשות זאת. אתם יכולים לאכול שני מגשי פיצה ביום ולהיות בסדר". ואם אתם תוהים איך הוא מגוון את התפריט, בקלות – הוא אוכל פיצה בפיצריות שונות ועם תוספות אחרות. "זה כמו לאכול ארוחה שונה לגמרי", הסביר.
הוא יכול למנות את כל הפיצריות בניו יורק ולדרג אותן, אך גם אם הפיצה גרועה, הוא אומר, "פיצה זה כמו סקס – גם כשזה רע, זה טוב". ואם בזוגיות עסקינן, הוא מסודר בעניין הזה. ארוסתו אף מספרת שבדייט הראשון שלהם הם הלכו, איך לא, לפיצרייה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו