"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סוריה מביעה נכונות להקמת ממשלת מעבר

סגן שר החוץ הרוסי במסר אופטימי: המשלחת הסורית לא תיסוג משולחן הדיונים

, עודכן
סגן שר החוץ הרוסי // אופטימי. סגן שר החוץ הרוסי

סוריה בדרך להחלפת ממשל? סוכנויות ידיעות ברוסיה מדווחות היום (שישי) על נכונות ממשלת סוריה להקים ממשלת מעבר.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

סגן שר החוץ הרוסי, גנדי גטילוב, שנפגש השבוע עם בכירים סורים בשולי ועידות השלום בז'נבה, העביר מסר אופטימי כשאמר, כי למשלחת הסורית לז'נבה אין תכניות לסגת משולחן הדיונים.

עוד הוסיף, כי יהיו מוכנים לדון בהקמת ממשלת מעבר, בתנאי שהאופוזיציה תכריז באופן רשמי על התחייבותה להצטרף למאבק נגד ה"טרור", כלשונו.

שר החוץ הרוסי לברוב: "סוטים מהנושא"

בנאומו אתמול, האשים שר החוץ הרוסי סרגיי לברוב את תומכי האופוזיציה הסורית, כי הם משתמשים בנושא "החלפת המשטר", כדי לסטות משיחות השלום.

"אנו מקבלים את הרושם שתחת טענות שונות, ישנם ניסיונות להביא לסטייה מנושא השלום בסוריה. בהתחלה השתמשו בנושא הנשק הכימי וכשזה על סף פתרון, הם השתמשו בנושא ההומניטארי בהקשר פוליטי", אמר במסיבת עיתונאים עם שר החוץ הגרמני.

בביקורו בסין אמר שר החוץ האמריקני ג'ון קרי, כי בעקבות התדרדרות המצב ההומניטארי בסוריה, הנשיא אובאמה ביקש אופציות מדיניות חדשות שניתן יהיה ליישם במדינה. "הוא ביקש מכולנו לחשוב על מגוון אפשרויות. האם הן הוצגו? לא, אבל בהתחשב בנסיבות, ההערכות הללו נבנו", אמר במסיבת עיתונאים בבייג'ינג.

עוד הוסיף קרי, כי כשהאופציות שנבנו יהיו בשלות, "וכשהנשיא ידרוש אותן, ללא ספק יהיו דיונים סביבן".

יהיה סבב שיחות שלישי

נציגי האופוזיציה טוענים היום, כי המתווך הבינלאומי בראהימי הודיע על חידוש סבב השיחות, שלישי במספרו, אך לא ציין תאריך. השבוע נפגשו נציגי ממשל אסד ונציגי האופוזיציה בז'נבה, לאחר שסבב השיחות שנערך בחודש שעבר עלה בתוהו. טרם פתיחת הדיון, הקדישו הצדדים דקת דומייה לזכר ההרוגים הרבים שגבתה מלחמת האזרחים בת השלוש שנים במדינה.

"אני מקווה שדקת הדומייה הזאת תסמל שיפור באווירה בסבב השיחות הזה", אמר נציג האופוזיציה אחמד ג'קאל לסוכנות הידיעות רויטרס. הוא אמר כי המתווך הבינלאומי בראהימי, הציע כי שני הצדדים ידונו בסיום האלימות, וכן בהקמתו של גוף ממשל זמני שישמש תקופת מעבר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר